Fifine K670B: бюджетний мікрофон з хорошими характеристиками*

Fifine K670B: бюджетний мікрофон з хорошими характеристиками*
Fifine K670B – мікрофон, який можна використовувати під час запису відеороликів, при створенні стрімів, озвучці і просто для розмови з друзями в груповому чаті. Доступна вартість, відмінні технічні характеристики і можливість підключити обладнання до персональних комп'ютерів, таких як Mac, так і на Windows по праву роблять цей мікрофон одним з лідерів продажів.

Особливості Fifine K670B

У мікрофона присутній стандартний роз'єм для навушників на 3,5 мм, за рахунок чого користувач отримує можливість відразу слухати те, що він записує в режимі реального часу без будь-яких затримок, які можуть стати критичними в окремих випадках.

Виробник заявляє про мікрофон Fifine K670B як про техніку, яка ідеально підходить для записів подкастів, озвучування потокових ігр та ведення прямих ефірів.

Однією з особливостей пристрою є наявність регулятора гучності, що забезпечує можливість задавати потрібні налаштування і слухати не тільки себе, а й інших, якщо мова йде про потоковий запис.
Мікрофон не вимагає установки драйверів для того, щоб захоплювати звук на ПК. Також відсутня необхідність в застосуванні зовнішньої карти пам’яті або звукової карти. Такі особливості пристрою значно спрощують звучання на подкастах, під час лайв-стрімів, відео-дзвінків або інших видів записів.

Зручність використання



Оскільки мікрофон позиціонується як студійний, він володіє і всіма необхідними характеристиками. Включена апаратура відрізняється наявністю синього світлового сигналу, тому користувачеві ніколи не доведеться турбуватися, задаючись питанням, чи не забув він вимкнути мікрофон, відволікшись на інші справи.

Fifine K670B здатний працювати на частотах від 50 Гц до 15 кГц, має чутливість з -46 ± 3 дБ при 1 кГц.

Пристрій розрахований на установку на стіл, але може розміщуватися і на спеціальній тринозі або тримачі, якщо це потрібно. Однак додаткова фурнітура в комплект не входить.

Китайський бренд Fifine представлений на ринку з 2009 року. За цей час виробник з Піднебесної не тільки встиг відмінно зарекомендувати свою продукцію, але і витіснити з галузі менш успішних конкурентів. На сьогодні компанія пропонує безліч недорогих, але якісних моделей мікрофонів і іншої аудіотехніки, яка має хороші характеристики і підходить як для домашнього, так і для професійного використання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.