У Луцьку на коронавірус захворіли працівники податкової служби

У Луцьку на коронавірус захворіли працівники податкової служби
Серед працівників Головного управління Державної податкової служби у Волинській області підтвердили 7 випадків коронавірусної хвороби.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Зауважують, на момент підтвердження діагнозу ці працівники перебували на самоізоляції вдома. Перші симптоми хвороби у всіх працівників були невиразні.

Працівники Головного управління ДПС у Волинській області з підтвердженим діагнозом на гостру респіраторну хворобу COVID-19 нині перебувають на стаціонарному чи амбулаторному лікуванні, а контактні особи - на самоізоляції.

В зв’язку з виявленими випадками хвороби COVID-19, як і раніше, у всіх приміщеннях територіальних органів ДПС у Волинській області суворо дотримуються вимог щодо протиепідемічних заходів та вживають комплекс заходів з тим, щоб запобігти поширенню хвороби серед працівників, повідомили у пресслужбі відомства.

Зокрема, після встановлення діагнозу COVID-19 тести на наявність коронавірусної хвороби пройшли близько 50 працівників, у 42 – тестування дало негативний результат.

Враховуючи загальну ситуацію із поширенням COVID-19 в області, Центри обслуговування платників працюють за окремим графіком, виключно для надання невідкладних послуг у разі гострої необхідності за попереднім записом (телефоном, через електронну скриньку).

Продовжують діяти заходи із забезпечення режиму поточної дезінфекції в ЦОП, працівники забезпечені захисними масками та гумовими рукавичками, платники мають право заходити до ЦОП тільки у захисній масці, рукавичках та після дезінфекції рук.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
http://www.volynpost.com/news/167032-u-lucku-podatkivciv-pryvitaly-z-profesijnym-sviatom-i-nagorodyly-gramotamy-foto
Все начальство - без масок. Результати не забарилися.
Відповісти
Рахунок на податок на нерухомість не прийшов, хочу заплатити, пропонують тільки приходити, рахунок по електронній пошті не висилають. Якщо вони всіх до себе звуть у період карантину то й наслідки від цього прийшли.
Відповісти