Клімчук підтвердив, що Будинок офіцерів віддадуть філармонії

Клімчук підтвердив, що Будинок офіцерів віддадуть філармонії
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук заявив, що ректорові ЛНТУ Віктору Божидарніку довічно буде забезпечене почесне місце в першому ряду нового філармонічного залу, який облаштують у приміщенні Будинку офіцерів.

Про це губернатор сказав наприкінці минулого тижня, виступаючи у Волинському національному університеті імені Лесі Українки і розповідаючи про плани влади поміняти власника колишнього будинку офіцерів, інформує День.

На думку Клімчука, пише видання, університету вистачить і наявної у нього двадцятигектарної площі, котра ще не вся освоєна.

Нагадаємо, про можливість облаштування у колишньому Будинку офіцерів філармонічних залів йшлося у дорученні Президента України урядові.

Заступник голови Волинської ОДА Олександр Курилюк пояснював, що рішення про те, передавати чи не передавати філармонії це приміщення, ще не прийнято. Можливо, воно залишиться у власності ЛНТУ. Проте Курилюк запевняв, що він тільки за, щоб колишній Будинок офіцерів у Луцьку облаштувати під концертні зали, репетиційні та костюмерні приміщення.

Проте уже в понеділок з’ясувалося, що студенти Луцького технічного готові вийти на масовий мітинг протесту до облдержадміністрації.

«У нас навчається понад 11 тисяч студентів, відкриваємо нові спеціальності, бо зростає й кількість охочих навчатися в нас. Ми давно просили собі приміщення колишнього Будинку офіцерів, хоча і знали, що ця споруда через її розташування в центрі міста – в колі інтересів багатьох охочих. Ми здобули це приміщення, вже проводимо в ньому ремонтні роботи, поміняли вікна на металопластикові, спочатку студенти винесли звідти сміття. Там роботи непочатий край, і ми ж її почали!» – пояснив позицію навчального закладу його ректор Віктор Божидарнік.

Нагадаємо, наразі студенти Луцького національного технічного університету звернулися до прем’єр-міністра України Миколи Азарова з проханням втрутитися в ситуацію щодо передання навчальних приміщень вишу на баланс Волинської облдержадміністрації й захистити їхні права на них.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ура! Філармонії дістанеться у власність ще одна розвалюха!!
Відповісти
Я просто не можу зрозуміти, для чого Божидарніку цей корпус. Політехнічному університету слід думати про сучасні приміщення з можливістю розміщення лабораторій та дослідних цехів.
Крім того, на фоні фрази "спочатку студенти винесли звідти сміття" фраза "студенти готові вийти на масовий мітинг протесту" сприймається абсолютно ірраціонально...
Відповісти
Маю сумніви щодо доброї волі цих студентів)))
Відповісти
Останні новини
Клімчук підтвердив, що Будинок офіцерів віддадуть філармонії
07 лютий, 2012, 16:23