Чому придбання власного житла в Одесі – це економічно вигідне рішення?*

Чому придбання власного житла в Одесі – це економічно вигідне рішення?*
Квартира чи будинок у курортному місті – це справжня мрія. Справа не лише в чудових краєвидах, можливості швидко добратися до моря та свіжому повітрі. Житло в Одесі від www.atlanta.ua має ще й чіткі фінансові переваги.

Власний курорт

Навіть якщо ви проживаєте в іншому місці, мати нерухомість біля моря завжди корисно. Ви зможете приїхати в Одесу коли завгодно і залишатися тут стільки, скільки захочете. Не потрібно витрачати гроші на оренду житла, мати справу з недобросовісними орендодавцями та переживати через здорожчання відпочинку.

Фактично ви отримуєте два об’єкти нерухомості замість одного – місце і для постійного проживання, і для відпочинку.

Заробіток на курортниках

Не живете в квартирі постійно? Є чудова можливість здавати її в оренду туристам. Таким чином витрати на купівлю нерухомості поступово покриватимуться грошима, які вона приносить. Влітку в Одесу їде безліч відпочивальників. Майже усі вони орендують житло: у санаторіях, приватних будинках, багатоповерхівках тощо. Ви можете пристойно заробляти кожного літа і навіть у інші пори року. Для цього достатньо викласти відповідне оголошення в Інтернеті й приймати дзвінки від клієнтів.

Стабільна вартість житла

Одеса знаходиться і буде знаходитися біля моря. В цьому ключова перевага вашої квартири, і вона нікуди не зникне. У індустріальному місті, наприклад, вартість житла зростає через близькість до великих підприємств. Якщо завод закривається, люди виїжджають і квартири дешевшають. З морем ситуація інша – попри всі фінансові зміни в країні воно лишається на місці. Тож і нерухомість навряд чи подешевшає. Більш того – вона поступово дорожчає. Через кілька років ви можете продати квартиру дорожче, ніж придбали її, й непогано заробити на цьому.

Навіть якщо житло біля моря дешевшає, потім воно знову зростає в ціні.

Банківська застава

Великий кредит у банку дуже важко отримати без застави. Якщо ж у вас є високоліквідна (яку легко продати) нерухомість, вона може стати забезпеченням позики. Банки чудово розуміють усі вищевказані особливості одеських квартир та приватних будинків, тому охоче працюють з ними. Ви зможете без проблем отримати кредит для розвитку бізнесу чи на інші потреби.

В Одесі вартість навіть дуже схожих об’єктів нерухомості може значно відрізнятися в залежності від розташування, близькості певних туристичних точок тощо. Для правильного вибору житла найкраще скористатися послугами професійних ріелторів, оскільки самостійно проаналізувати інформацію на ринку нерухомості великого міста досить складно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому придбання власного житла в Одесі – це економічно вигідне рішення?*
06 червень, 2020, 20:27