Де замовити якісні розхідні матеріали для салону краси за доступною ціною?*

Де замовити якісні розхідні матеріали для салону краси за доступною ціною?*
Роботу будь-якого спеціаліста у сфері краси, будь-то перукар, майстер манікюру, майстер епіляції, масажист, візажист, неможливо уявити без цілого переліку розхідних матеріалів. Про що саме йде мова? Пеньюари, фольга, одноразові рушнички та серветки, смужки для епіляції, одноразові шпателі, бафи, пилочки, розділювачі для педикюру, одноразові комірці для перукарів, чохли на ванночку для педикюру – це далеко не весь асортимент допоміжної продукції, якою доводиться користуватися в процесі надання професійних послуг майстрами салону. Чи можливо обійтися без таких матеріалів? Ні, оскільки в таких випадках мова йде про порушення санітарних та гігієнічних вимог. До того ж, розхідні матеріали потребують не таких великих витрат, особливо, якщо замовляти їх здесь.

На що звернути увагу, купуючи розхідні матеріали для салону краси?

1. Якість продукції. Навіть якщо мова йде про такі дрібниці, які одноразові серветки чи чохли на кушетку, наявність сертифікатів на такий товар являється обов’язковою умовою.

2. Перелік матеріалів. Набагато зручніше співпрацювати з компанією, в якій можна замовити одразу весь асортимент необхідної продукції – так ви зекономите і час, і кошти. Додатковий бонус такої співпраці – можливість отримання професійних консультацій та оперативна доставка в будь-який куточок країни. Цікавтеся цими послугами заздалегідь.

3. Виробник. Серед надійних виробників розхідної продукції можна знайти як закордонні компанії, розташовані в Європі, Азії, так і вітчизняні бренди, рівень якості продукції яких нічим не гірший. Ну а щоб переконатися в надійності виробника, достатньо почитати відгуки про бренд на тематичних форумах.

4. Відгуки клієнтів. Перед замовленням продукції важливо цікавитися відгуками клієнтів не лише про саму продукцію, а й про якість обслуговування магазином. Особливо це доречно тоді, коли доводиться замовляти розхідну продукцію в великих об’ємах.

Як зекономити на купівлі розхідних матеріалів?

Саме з цією метою магазини досить часто пропонують скористатися знижками, акціями, програмами лояльності та кешбеком. Ще один альтернативний варіант – замовлення необхідної продукції оптом. Таке рішення ідеально підходить не тільки для великих салонів, а й для окремих майстрів, які щодня надають свої професійні послуги. Головне в питанні економії – не замінювати якісний, надійний товар на дешеву підробку, адже це впливає не лише на репутацію закладу в цілому, а й на ваш особистий комфорт, як майстра, в процесі роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Де замовити якісні розхідні матеріали для салону краси за доступною ціною?*
06 червень, 2020, 21:38