У Луцьку біля школи собака покусав дітей

У Луцьку біля школи собака покусав дітей
Місцевих дітей покусав пес поблизу 21 гімназії, що у Луцьку.

Сталося це 7 липня у пообідню пору, ‒ пише Під прицілом.

Про інцидент повідомив начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федір Кошель. Він розповів, що постраждалі – двоє хлопців віком 9 та 16 років.

Відомо також, що один з хлопців їхав на велосипеді, коли на нього накинулася тварина. Інша дитина просто прогулювалася.

Кошель додав, що зараз діти перебувають у Волинській обласній дитячій лікарні.

«Їм необхідно ввести антирабічну вакцину. Собачі укуси – це дуже небезпечно. Крім того, діти налякані, тому ми їх госпіталізували. Це прикро, але епопея з собачими укусами продовжується», ‒ додав головний лікар міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: здоров’я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, не любят псы велосипедистов, как и я)))
Відповісти
На що дивиться КП "Ласка", оце їх робота наглядна.. Бабло миють - роботи не роблять... розігнати КП "Ласка" собак "усипити"...
Відповісти
Тут або ми жаліємо псів і вони кусають дітей, або ми жаліємо дітей і вбиваємо псів. Третє - притулок і стерилізація - не діє...
Відповісти
Притулок і стерилізація - не для фінансових можливостей нашої держави, тому тут вихід один...
Відповісти
Взагалі то людей кусають не тільки бездомні собаки, але і собаки, які мають господарів!

Навіть тоді коли господарі йдуть поряд зі своєю собакою, яка без намордника і повідка!! На зауваження в їхню сторону, вони відповідають лише одне - "...вона не кусається..."

А потім виявляється, що кусається! Наприклад: двох дітей, біля 21 гімназії...
Відповісти
Коли вже їх застрелять. Там біля школи їх цілий табун ходить вже більш як півроку. Особисто на мене кидалися двічі. Ніяких кліпсів на вухах.
Відповісти
Дана Новарчук, посаду отримала, а роботи не видно
Відповісти
підіть на місце Новарчук, прошу, наведіть лад

те, що собака скоріше всього хвора, ніхто не бере до уваги + тварина не напала б на аби кого
а виловити всіх собак не можливо. заперти в притулку? місця на всіх не вистачить, всеодно через людей, які не зможуть продати чи віддати приплід,вулиця буде поповнюватись бездомними, викинути ж простіше

такщо не осуджуйте, люди куди жорстокіші тварин
Відповісти
Ну дак ознайомлювалися з її прожектами, коли вона добиралася до посади.
Одне оподаткування домашніх двіртер*єрів чого варте.І не припало пані Дані на думку, що бідному пенсіонеру нізвідки взяти грошей на податок, бо купує кісточки для свого Сірка.
Відповісти
дівчинко, а Ви десь за межами Луцька в своєму житті?)Вам відомо, чому в інших мстах і країнах безпритульних собак на вулицях ПРОСТО НЕМАЄ?;) тому що там не притулки будують - а зменшують кількість безпритульних собак. там таких зоофанатиків, як Ви і Ваша аферистка Дана Новарчук, обходять десятою дорогою - і сприймають за соціально небезпечних персон. і правильно роблять! так що крадіть далі гроші з бюджету тихенько - бо скоро ваш собачий беспрєдєл закінчиться. не думаю, що місту потрібен новий міжнародний скандал.
Відповісти
да всі такі розумні, як завжди... застреліть, та й застреліть... як вам не доходить, постріляють цих - з"являться інші, бо люди викинуть знову собак на вулиці і буде там новий табун... це треба не собак стрілять, а міняти психологію безвідповідальних людей, а то так не простерилізував, народилися щенята - викинув, взяв пса, трохи погрався ним - надоїв - теж викинув... а притулок не взмозі позбирати всіх псів по місту і за що їх всіх там утримувати???? навіть якщо заберуть цих, люди викинуть нових собак, так що проблемв не в собаках, а в людях... і з чого це ви взяли, що пес цей бездомний??? може він має безвідповідального хазяїна...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку біля школи собака покусав дітей
08 липень, 2013, 12:22