У Ковелі зведуть новий спорткомплекс і майданчик для паркуру

У Ковелі зведуть новий спорткомплекс і майданчик для паркуру
У Ковелі обіцяють збудувати спортивний комплекс із футбольним полем, тренажерами та біговими доріжками – біля школи № 7, та майданчик для паркуру.

Під час святкування Дня міста минулими вихідними владі Ковеля вручили відповідні сертифікати – на 1,2 мільйона та 45 тисяч гривень. Як пише Слово Волині, ці сертифікати «від народного депутата Степана Івахіва урочисто вручив місту помічник нардепа».

Степан Івахів ще торік, перед виборами пообіцяв збудувати умісті сучасне дитяче ігрове містечко. Згодом воно з’явилося у Парку культури і відпочинку імені Лесі України, пише видання.

Паралельно велося будівництво й сучасного спортивного комплексу біля ЗОШ №1, який й до сьогодні лишається найбільшим та найдорожчим шкільним спортивним комплексом в Україні.

Майданчик для паркуру і стріт воркауту повинні збудувати з ініціативи групи ковельчан, яку очолює голова молодіжного фонду «Наше майбутнє» Сергій Дружинович. У День міста вони отримали від Івахіва сертифікат на 45 тисяч гривень для будівництва майданчика.

Спортсмени хочуть встановити на виділеній земельній ділянці спортивні снаряди і для паркуру, і для стріт воркауту, і перенести сюди ж із парку атракціонів роллердром. Закінчити будівництво планують до Дня незалежності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому роллердром із парку атракціонів необхідно переносити? Він там зайвий? Тоді для чого його там було облаштовувати? А новий роллердром біля школи № 7 чому не зробити?!!
Відповісти
Пощастило ковельчанам з нардепом!
Відповісти
Капець, я уявляю щоб було, якби на виборах в Ковелі Гузь переміг. В місті нічого б не ремонтувалося, не будувалося, а на день міста замість артистів виступив би Гузь з промовою про "бандитську владу", яка не нає йому, опозиційному депутату, робити добрі справи для Ковеля :)
Відповісти
Ну, недостовірні джерела подейкують, що він і переміг)). А щодо виконавців, то виступав би безкоштовно ПЛАСТ, КУН і... А ні, День Ковеля об"єднали б з "Бандерштатом".
Відповісти
А чому недостовірні джерела? З офіційних джерел відомо, що Гузь переміг Івахіва у Ковелі, а ось по виборчому округу якраз і поступився Степану Петровичу на декілька сотень голосів.
Відповісти
добре що хоч частина вкраденого повертаеться до народу
Відповісти
Опа, а що це за заздрісне жиденя?
Відповісти
Ото класно придумали))))))). Майданчик для паркуру за такі гроші. Ой, ну молодці ковельчани, нічого не скажеш. оптимальний майданчик для паркуру - це недобудова. От і все будівництво
Відповісти
Останні новини
У Ковелі зведуть новий спорткомплекс і майданчик для паркуру
08 липень, 2013, 14:30