У Луцьку патрульні скрутили хлопця, який хуліганив разом із п'яним 13-річним братом. ВІДЕО

У Луцьку патрульні скрутили хлопця, який хуліганив разом із п'яним 13-річним братом. ВІДЕО
У Луцьку на вулиці Винниченка в неділю, 9 серпня, патрульні поліцейські застосували силу до п'яного юнака.

Фото та відео опублікували очевидці у соцмережі, пише ІА "Конкурент".

Як повідомила пресслужба патрульних у коментарі "Конкуренту", екіпаж екстреної медичної допомоги попросив патрульних допомогти та приїхати на виклик до неповнолітнього 12-13 років, який перебував у стані алкогольного сп'яніння і втікав від медиків.

Прибувши за адресою, патрульні виявили хлопця 2007 року з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Хлопець також повідомив, що він вживав пиво, разом з ним був старший брат 2002 року народження.

Він також був у стані алкогольного сп'яніння, курив цигарки на зупинці громадського транспорту, на зауваження патрульних не реагував, поводився зухвало. Також він не дав можливості працівникам медичної допомоги оглянути свого брата, оскільки у того існувала загроза здоров'ю, і медики вирішили доставити його до обласної лікарні для подальшого огляду. Згодом про ситуацію телефоном повідомили матір обох хлопців, дитину не госпіталізовували.


За цим фактом склали протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці патрульні кінець кінців починають працювати з негідниками та хуліганами як треба, та не побоюються почути в свою адресу багато різного роду "нарікань". Якби за протиправні дії відносно поліцейського, Луцький суд, влупив хуліганам позбавлення волі на 15 діб, ось тоді було б все у нормі. А так зараз побачимо, як мати чи батько скоро вже будуть біля міськвідділу поліції на вул. Грибоєдова, 2 та забиратимуть і звільнятимуть своїх щенят. А там дивишся і скарга пішла в прокуратуру на дії поліції. А то що їх маленька сволота була ще п"яненька та в громадському місці влаштувала дебош цеж нормально, цеж дитина росте.
Відповісти
Подія... :) Да патрульним частіше треба місто патрулювати бо такого бидла на кожному кроці вистачає!
Відповісти
Молоді патрульні, кінець кінців, мають працювати по закону і нічого не боятися. Для цього потрібно всього 2 речі - знання цих законів і робота виключно в їх встановлених рамках. На жаль, поки що, ні одного ні іншого немає, про що свідчить рейтинг довіри до поліції. А за допомогою таких ботів поліцейських, як попередній дописувач, картину не зміниш.
Відповісти
Хулігана в колонію. Батьків позбавити батьківських прав.
Відповісти
ну да проти малолетки силою.цирк
Відповісти
Затримали дитя, а де арешти тих хто продав їм алкоголь?!? Цирк для даунів.....
ПРОВІРТЕ ПРОДАВЦІВ ТА ЇХ ПОКРИВАЛЬНИКІВ А НЕ ДІТЕЙ
Відповісти
Бідний поліцейський ледь заламав хлопчика
Відповісти
Останні новини
У Луцьку патрульні скрутили хлопця, який хуліганив разом із п'яним 13-річним братом. ВІДЕО
10 серпень, 2020, 00:12