Положинський розповів, чи балотуватиметься у мери Луцька

Положинський розповів, чи балотуватиметься у мери Луцька
Музикант Олександр Положинський розповів про свої мерські амбіції.

Про це інформує Конкурент.

У розмові із Романом Скрипіним на "Бандерштаті" він заявив, що йти в мери Луцька не хоче, але й не заперечує такого "повороту".

"Я не хочу йти в мери Луцька – це однозначно. Але мене весь час штовхають у тому напрямку різні люди і навіть об'єднання. Зі мною ведуть розмови на цю тему, хтось мене включив в опитування, яке проводилося у Луцьку щодо можливих кандидатів і їхніх рейтингів. Я розумію, що для когось я видаюся прийнятною кандидатурою. Я не хочу йти, але не відкидаю такої можливості, якщо я здатен не тільки піти, але й матиму шанси на перемогу. Для мене важлива не так перемога в перегонах, а перемога в якості прийти на посаду і змінити щось на краще, аби люди сказали: "О, нарешті ми вибрали хлопця, в якому не розчарувалися". Я розумію, наскільки це складно в українських реаліях. Якщо мене переконають, то я все-таки піддамся. Я не відкидаю такої можливості, але буду робити все, аби такого не сталося", – наголосив Сашко Положинський.

Водночас він розуміє усі нюанси такої перспективи і зауважив:

"Якщо я зрозумію, що люди захочуть мене зробити міським головою Луцька, мовляв, на, Положинський, вигрібай, я на таке не підпишуся. Якщо я зрозумію, що люди захочуть зробити мене міським головою і готові зі мною разом робити місто кращим, я можу прийняти таку пропозицію".

Дивитися з 8 хв 30 с

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Положик в мери ха ха ха
Відповісти
Поешь,вот и пой.Уже есть один клоун........
Відповісти
з нього буде кращий мер, ніж є співак? Славко з галіцайщини ні про що не говорить?
Відповісти
Підтримаємо,Сашко.Не дай цим пройдисвітам шансу.
Відповісти
галицаї злодії мусово мєстного вибирать поліщук мудрий чоловік турботливий керівник чуйний до підлеглих людей плате зарплату людям ремонтує город
Відповісти