Через аварію на мережі мешканці декількох вулиць Луцька – без гарячої води

Через аварію на мережі мешканці декількох вулиць Луцька – без гарячої води
У "Луцьктеплі" повідомляють про тимчасове відключення послуги з постачання гарячої води на декількох вулицях у зв’язку з необхідністю ліквідації витоків.

Про це йдеться на сторінці ДКП "Луцьктепло".

Так, завтра, 12 серпня, з 09:00 розпочнуться роботи з ліквідації витоків на теплових мережах котельні на вул. Боженка, 32-б та вул. Карбишева, 2. При цьому, послуга з гарячого водопостачання буде відсутня в споживачів центральних теплових пунктів на вул. Гнідавська, 65-а (підключені житлові будинки на вул. Гнідавська, 63, 63-а, 63-б, 63-в, 65, вул. Марка Вовчка, 11), вул. Станіславського, 50-в (підключені житлові будинки на вул. Станіславського, 48-а, 50) і вул. Конякіна, 7-б (підключені житлові будинки на вул. Конякіна, 7, 9, 9-а, 9-б, 11, 12-а).

Орієнтовний час відновлення послуги для споживачів на вул. Гнідавська, 65-а та вул. Станіславського, 50-в – 12 серпня, 17:00.

Зауважують, через необхідність заміни 50 м аварійних трубопроводів ЦТП на вул. Конякіна, 7-б виконання робіт запланували на 2 дні. Орієнтовний час відновлення послуги – 13 серпня 17:00.

При цьому, повідомляють про завершення робіт з відновлення послуги з гарячого водопостачання споживачам житлового будинку на вул. Будівельників, 11, де подачу теплоносія для приготування гарячої води припинили вранці 9 серпня. Відновили послугу сьогодні, 11 серпня, після 17:00.

На підприємстві просять вибачення за завдані тимчасові незручності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От і виникає питання, навіщо Ви взагалі вимикаєте воду на місяць для профілактики, якщо потім щоразу спливають подібні історії? Адже минуло лише 10 днів після того, як "профілактика" закінчилась
Відповісти
Останні новини
Через аварію на мережі мешканці декількох вулиць Луцька – без гарячої води
11 серпень, 2020, 19:41