«Шахтар» розтрощив «Базель» і потрапив у півфінал Ліги Європи

«Шахтар» розтрощив «Базель» і потрапив у півфінал Ліги Європи
У чвертьфінальному матчі Ліги Європи донецький «Шахтар» зустрічався зі швейцарським «Базелем». Українська команда перед початком зустрічі вважалася фаворитом, що і почала доводити з перших хвилин.

Про це повідомляє XSport.

Вже на 2-й хвилині зустрічі «Шахтар» забив: Марлос зробив хорошу подачу з кутового удару, а форвард «гірників» Жуніор Мораес скористався помилкою голкіпера на виході і точно пробив головою.

«Шахтар» і не думав зупинятися: після обрізки гравців «Базеля» на 22-й хвилині «гірники» розвинули класну швидку атаку, яку завершив Тайсон: дезорієнтувати воротаря допоміг невеликий рикошет від захисника, 2: 0. У першому таймі «Шахтар» повністю домінував і упустив ще кілька відмінних шансів довести рахунок до розгромного.

Друга половина зустрічі трохи відрізнялася від першої: «гірники» спробували грати на утримання рахунку і вже так часто не атакували ворота «Базеля», чим скористалися номінальні гості і спробували організувати кілька штурмів біля воріт Андрія Пятова, що змусило понервувати українських фанатів.

На 74-й хвилині зустрічі «Шахтар» практично зняв всі питання про переможця матчу: Алан Патрік хоч і не дуже впевнено, але реалізував пенальті, який заробив Тайсон.

На 88-й хвилині «Шахтарю» вдалося зловити «Базель» на контратаці, яку точним ударом завершив захисник донеччан Додо. Гол престижу від «Базеля» на 92-й хвилині погоди не зробив - 4: 1.

Відтак, «Шахтар» пройшов швейцарський «Базель» і вийшов у півфінал Ліги Європи з міланським «Інтером» 17-го серпня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розклад Ліги Європи, буде такий: Манчестер Юнайтед переможе Севилью, вийде у фінал, а Шахтар переможе Інтер і також вийде у фінал. У фіналі зустрінуться Шахтар - Манчестер Юнайтед. Тут вже як піде, може і наш Шахтар виграти кубок Ліги Європи.
Відповісти
Останні новини
«Шахтар» розтрощив «Базель» і потрапив у півфінал Ліги Європи
12 серпень, 2020, 00:05