У Луцьку муніципали зловили чоловіка, який викидав будівельне сміття у контейнери

У Луцьку муніципали зловили чоловіка, який викидав будівельне сміття у контейнери
У Луцьку на вулиці Львівська,61А муніципали виявили чоловіка, який привіз та підкидав з друзями будівельне сміття зі свого авто у контейнери.

Про це інформує департамент муніципальної варти Луцької міської ради у facebook.

Тож на чоловіка склали протокол про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.4. Правил благоустрою міста Луцька та направили на розгляд адміністративної комісії за місцем проживання.

Порушнику загрожує штраф від 340 до 1360 грн.

Волинянам нагадують, що суворо заборонено використовувати не за призначенням контейнери для збору твердих побутових відходів (викидання промислових, ремонтних відходів).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Легендарна ви наша муніціпальна дружина м. Луцька прийдіть до сміттєвих контейнерів, що розташовані по вулиці Романюка, які стоять позаду приміщення колишнього ЖЕКу №1 та побачите, що тут робиться. Якого тільки сміття не у баках, а на землі біля баків побачите. А тут робиться срач та бардак, бо несуть сміття у більшості чужі сусіди скоріше вночі зі свіх вулиць: Коцюбінського, Б. Хмельницького, Л. Українки, Левчанівської. Вам пройти до нас на вул. Романюка всього біля 100 метрів і побачите гори сміття та що тільки тут не побичите. Запрошуємо, мешканці вулиці Романюка.
Відповісти
будівельне сміття? Життя не зупините...
Відповісти
До, ну дуже розумної людини: "а куди подіти". Поскладати у себе під порогом на одну кучу, щоб не заважало нікому, потім замовити вантажний автомобіль, заплатити гроші та вивезти своє сміття за загальну свалку до села Брище. А не роз"їжджати по мусорках міста Луцька, і поки люди не бачать викидати комусь своє сміття. Ось це буде по справедливості та по європейськи. А то привикли своє сміття по далі від своїх дверей комусь під ніс кидати.
Відповісти
Полышук красава
Відповісти