Коронавірус виявили у двох волинян, які повернулися з Польщі

Коронавірус виявили у двох волинян, які повернулися з Польщі
У двох волинян, які повернулися з Польщі, виявили коронавірусну інфекцію.

Про це йшлося у п’ятницю, 14 серпня, під час брифінгу в ОДА.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко розповіла, що станом на 13 серпня провели методом ПЛР тестування 500 особам. Зокрема тим, хто виїжджає і приїжджає з-за кордону і тим, хто виявив бажання обстежитися самостійно.

«У 12 із них виявили позитивні результати. Наприклад, обстежили 278 осіб, що підключені до додатку «Дій вдома». Серед них виявили 2 позитивні тести у людей, що прибули із Польщі. Позитивні результати також зафіксували у мешканців Луцька, Луцького району, Ківерців, Іваничівського району», - відзначила Янко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Глибоконешановні брехуни, залякувачі насалення! Скільки можна розказувати одну і ту ж казочку про "грізний" (слабкий несмертельний сезонний) грип, який закінчився у лютому, за місяць до зепровадження довгограючого політично карантину? Обізвали коронавірусами бактерії, які викликали, викликають і викликатимуть пневмонію. І пнетесь зо всіх екранів продажних телеканалів, пхаєте свої вонючі екскременти мало не на кожний сайт, щоб зашугати-залякати співвітчизників. Скиньте оберти, не загаджуйте медіапростір! Подивіться, який мізерний відсоток населення ходить в намордниках - це індикатор неефективності вашого залякування.
Відповісти
Останні новини
Коронавірус виявили у двох волинян, які повернулися з Польщі
14 серпень, 2020, 13:44