5 причин обрати мультифункціональний район RYBALSKY для життя*

5 причин обрати мультифункціональний район RYBALSKY для життя*
Якщо ви шукаєте ергономічну квартиру біля Дніпра, а щоденний комфорт і приватність вкрай важливі для вас, зверніть увагу на мультифункціональний район RYBALSKY. Проєкт вирізняється ефектною архітектурою, привабливою локацією та якісним сервісом.

Переваги проєкту

1. Резиденти ЖК РИБАЛЬСЬКИЙ залишаються мобільними. Оскільки об’єкт знаходиться на Рибальському півострові, до станції метро «Поштова площа» й Андріївського узвозу — 10 хвилин на автівці. Є можливість оперативно приїжджати як у будь-який куточок Києва, так і в міжнародні аеропорти.
2. Проєкт включає дев’ять дев’ятиповерхових будинків-кварталів з безпечними подвір’ями, звільненими від руху автівок. Заплановано workout-зони та дитячі ігрові локації. Запроєктовано дворівневі підземні паркінги.
3. На території передбачено відкриття інноваційного освітнього комплексу RYBALSKY Family Port, фітнес-клубу, ресторанів та кав’ярень. Є пішохідний бульвар. Заплановано створення водного каналу з креативними суспільними просторами.
4. Вхід до будинку можливий виключно за наявності карти доступу. Заплановано систему відеоспостереження з максимальною зоною покриття.
5. Передбачено SFERA living system, до елементів якої відносяться система «розумний дім», управляюча компанія ATMOSFERA і застосунок SFERA. У розпорядженні власників нерухомості — сервіс-менеджер та консьєрж, які здатні розв’язати всі питання до і після заселення відповідно. Зі смартфона можна буде оплачувати комунальні та сервісні рахунки, замовляти ремонт у квартирі та послуги клінінгової компанії, створювати та підтверджувати ініціативи щодо життя будинку тощо.

Колекція нерухомості

Загальна кількість квартир у мультифункціональному районі RYBALSKY — 816. Запроєктовано однокімнатні (40,45–98,26 кв. м), двокімнатні (45,13–153,16 кв. м), трикімнатні (71,89–165,39 кв. м) й чотирикімнатні (94,86–171,91 кв. м) квартири. Є можливість вибрати дворівневу нерухомість з величезними терасами.

Варто відзначити, що хід будівництва житлового комплексу RYBALSKY можна відстежувати на офіційній вебсторінці. Будинки №3 і №9 введено в експлуатацію восени 2019 року. Станом на серпень 2020 року у будинку №11 виконується влаштування пальового поля, а в будинку №5 тривають фасадні роботи, влаштування внутрішніх мереж та монтаж вікон.

Актуальну вартість нерухомості, а також умови розтермінування й кредитування можна дізнатися у відділі продажів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
5 причин обрати мультифункціональний район RYBALSKY для життя*
15 липень, 2020, 16:07