Подорож до Ісландії*

Подорож до Ісландії*
Хто не мріяв побувати на іншій планеті? Скоріш за все таких людей не знайдеш, тому що тяга до нового, бажання відкрити щось дивовижне, непізнане є у кожного. Тури в Ісландію від професійних організаторів спрямовані на реалізацію цієї мети.

Тому що острів Ісландія, розташований в північній Атлантиці, дійсно схожий на окрему планету – перш за все, своїми пейзажами, подібних до яких не знайде ніде. Неповторна дика природа – саме те, чому туристи зі всього світу поспішають до Ісландії. Це повністю виправдано й зрозуміло.

Страшні «живі» вулкани, дивовижні гейзери, мальовничі водоспади та пляжі чорного кольору, вкриті вулканічним піском, казкові печери, майже місячні кратери, льодяні ріки, безмежний океан, засніжені горні вершини та вічнозелені долини – все це неймовірно вражає кожну людину своєю унікальністю та красою.

Віза та перетин кордону

Для відвідування Ісландії потрібно мати візу. Але, цей момент не добавить ніяких труднощів, тому що знадобиться звичайна Шенгенська віза. Якщо ви маєте цей документ і він буде дійсним весь час подорожі, то можете пакувати чемодани. У випадку, коли Шенгена не має, потрібно звернутись для його отримання до візового центру Ісландії. В цьому допоможе туристичне агентство.

Маршрут подорожі

Оскільки Ісландія є островом, який знаходиться на великій відстані від інших країн. Наприклад, до Шотландії 800 кілометрів, а до Норвегії взагалі 970. Саме з цієї причини існує лише два шляхи – літак та паром:

• подорож літаком. Це найпопулярніший та швидкий спосіб дістатись до бажаного місця. Вартість такої подорожі недешева, тому краще забронювати квиток заздалегідь;
• подорож поромом. Такий варіант вимагає багато часу. Проте подорож поромом – це вже самостійна пригода, яка залишить максимум позитивних емоцій.

Причини відвідати Ісландію

Якщо випала нагода поїхати до цієї дивовижної країни, то вас можна вітати, адже ви маєте шанс зробити те, про що інші лише мріють. Мова йде про:

• об’їхати всю казкову Ісландію по Золотому та Діамантовому кільцях та дізнатись звідки такі «дорогі» найменування;
• вивчити декілька фраз ісландською мовою;
• пройтись затишними вулицями столиці Рейк’явика;
• повною мірою відчути справжню північну гостинність та спробувати «зігрівальні» ісландські напої;
• дізнатись традиції та звичаї, які передаються з покоління в покоління;
• відпочити у всесвітньовідомому термальному басейні « Блакитна лагуна», в якому можна купатись незалежно від пори року.
І, зрозуміло, що привезти з Ісландії додому чимало вражень, відео та фото, які будуть ще довго нагадувати про незабутній відпочинок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.