Як святкуватиме свій 63-й день народження Янукович

Як святкуватиме свій 63-й день народження Янукович
Святкувати день народження Віктор Янукович вирішив у Лівадійському палаці у Ялті.

Очевидно, одним днем святкування не обійдеться, пише ТВі.

Як повідомляє газета "Вести", президент зупинився у державній резиденції "Зоря" на мисі Форос – тій самій, де перебував під домашнім арештом останній лідер СРСР Михайло Горбачов під час спроби державного перевороту у серпні 1991 року.

Офіційна частина свята відбудеться у Лівадійському палаці, церемонію проведе прем'єр Микола Азаров. Один зі співробітників палацу розповів, що 9 липня оголосили вихідним для всіх співробітників і закрили приміщення для туристів.

"У палаці може розміститися близько сотні гостей. Столи встановлюються в Італійському дворику, який вперше за сто років капітально відремонтували. Завозиться спеціальний посуд. Страви всі теж будуть привізними, оскільки в палаці немає своєї кухні", – розповів він.

До слова, спочатку в Лівадійському палаці проведуть нараду щодо регіональних аспектів реалізації Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки під головуванням прем'єр-міністра Миколи Азарова. У нараді беруть участь перший віце-прем'єр-міністр, віце-прем'єр-міністри, міністри, керівники інших центральних органів виконавчої влади, голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим, керівники облдержадміністрацій тощо. Логічно припустити, що після наради всі її учасники вітатимуть президента з днем народження.

Привітають Віктора Януковича і губернатори – теж, напевне, у повному складі. А також чимало депутатів Верховної Ради. Для них з Києва замовлено чартерний рейс до Бельбека, який оплатять з каси Партії регіонів, сказав "Вістям" регіонал Михайло Чечетов.

Однопартієць Чечетова Віктор Тихонов у свою чергу повідомив, що депутатська делегація буде "дуже велика".

"Не тільки з нашої фракції. З Компартії будуть люди, мажоритарники, опозиціонери. Скидаються всі разом на подарунок... Один-двоє людей говорять тост, випиваємо по склянці шампанського і розходимося", - розповів Тихонов.

Фракція ПР не приховувала від громадськості намірів зробити президенту "символічний подарунок" – піднести книгу про православну Русь. Від губернаторського корпусу, за словами одного з голів облдержадміністрацій, швидше за все, вручать картину.

А от опозиція не збиралася вітати Януковича з днем ​​народження, принаймні гуртом.

"У опозиції не говорили, щоб якимось чином вітати Віктора Януковича, навіть не порушувалася ця тема взагалі", - заявив Радіо Свобода депутат від Батьківщини Володимир Ар'єв.

Поки Янукович святкуватиме в Криму, під стінами президентської резиденції у Межигір'ї відбудеться акція на захист матері і шістьох дітей, яких 11 липня чиновники можуть викинути з їх помешкання на вулицю.

В акції візьмуть участь активісти ВО "Свобода", партії "УДАР", Всеукраїнського жіночого руху "За вільну Україну", представники інших громадських об'єднань, - йдеться в повідомленні прес-служби всеукраїнського комітету "Наступ".

Утім, організатори акції теж прийдуть під Межигір'я з подарунками – квітами і тортом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як святкуватиме свій 63-й день народження Янукович
09 липень, 2013, 14:36