Труп загиблого в аварії викинули біля школи

Труп загиблого в аварії викинули біля школи
На Волині розшукують автомобіль "Рено-кенго" жовтого кольору, який, ймовірно, збив на смерть людину.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 липня у Камені-Каширському на вулиці Волі, - пишуть Вісті Каменя.

Як розповіла інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями Камінь-Каширського РВ УМВС Валентина Тороканець, машина збила жителя райцентру Володимира Л.

Зловмисник чи зловмисники замість того, щоб надати постраждалому допомогу і викликати швидку, вирішили замаскувати злочин. Похапцем прибрали сліди злочину, більше того - повантажили в авто чоловіка і викинули під паркан за півтора кілометра від місця ДТП, поблизу школи №2.

В метушні невідомі залишили на місці черевики та велосипед постраждалого.

Співмешканка велосипедиста, яка згодом проходила тією ж дорогою, побачила черевик. Зрозумівши, кому належить ця річ, повідомила в міліцію.

Близько 4:00 до Камінь-Каширського райвідділу міліції зателефонували жителі міста та заявили, що на вулиці Гагаріна, під парканом, лежить труп Володимира Л. Тіло було закривавлене, з численними переломами, без ознак життя.

За попередніми даними, дорожньо-транспортну пригоду скоїв водій автомобіля "Рено-кенго".

Правоохоронці звертаються до всіх, хто володіє будь-якою інформацією з приводу наявності у когось автомобіля вищевказаної марки на транзитних номерах чи взагалі щойно придбаних, незареєстрованих, автомобілів чи якоюсь іншою інформацією по даному факту, повідомити на телефонну лінію "102" або на номери мобільного телефону (096) 74-84-649, (066) 43-83-141.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що не можуть по базі подивитися хто з Каменя і ближніх районів має таку машину і шукати!!!?
Відповісти
да там у ментов не дураки сидят: и авто с ближайшей регистрацией проверяют и ещё по мобилкам засвеченым в то время в том месте можно вычислить
Відповісти
Так вони всі жовті, ті Кенго...
Відповісти
Всіх жовтих Кенго зігнати в Камінь на 9.00.Шукати все зробити навіть аналіз ДНК крові.Після виявлення наказати.Після цього після ДТП водії не то що з місця ДТП тікатимуть вони десятим це закажуть робити.
Відповісти
Вже знайшли, ще вчора. Гарно спрацювали К-Каширські даішники.Тепер в К-Каширському серйозних аварій не буде, а якщо якісь і будуть, знайте, що знайдуть. Поміняли керівника в ДАІ- пішов позитив.
Відповісти
Останні новини
Труп загиблого в аварії викинули біля школи
09 липень, 2013, 15:39