На оздоровлення дітей в Луцьку витратять понад 2,5 мільйони

На оздоровлення дітей в Луцьку витратять понад 2,5 мільйони
У Луцькому районі половина школярів вже оздоровлена, кажуть у Волинській облдержадміністрації.

Хід літнього відпочинку та оздоровлення дітей у Луцьку, Луцькому та Ківерцівському районах аналізували під час виїзного засідання міжвідомчої комісії з питань оздоровлення, яку провів заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк, повідомили у прес-службі ОДА.

Зокрема у Луцьку на літню оздоровчу кампанію у місцевому бюджеті заплановано понад 2,5 мільйона гривень. На сьогодні відпочинком та оздоровленням охоплено понад 6 тисяч дітей, що становить 30%. Додатково планується оздоровити іще 2,5 тисячі школярів за спонсорські та батьківські кошти.

Фактично використано 501 тисячу гривень та залучено додаткові кошти у сумі 35 тисяч гривень, що в загальному становить 536 тисяч гривень (на 100,3 тисячі гривень більше, ніж у 2012 році), - йдеться в повідомленні.

У Луцькому районі заплановані прогнозні показники охоплення дітей літнім відпочинком та оздоровленням перевиконані на 10%. Станом на сьогодні оздоровлено понад 5 тисяч школярів, що становить 67%. На ці цілі використано 536 тисяч гривень.

На Ківерцівщині оздоровленням та відпочинком охоплено 60%. Видатки місцевого бюджету на це склали майже 800 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На оздоровлення дітей в Луцьку витратять понад 2,5 мільйони
09 липень, 2013, 18:44