У новому опалювальному сезоні мешканці волинського міста за тепло платитимуть менше

У новому опалювальному сезоні мешканці волинського міста за тепло платитимуть менше
Починаючи з 1 жовтня 2020 року, мешканці Нововолинська сплачуватимуть за тепло на 12,1% менше, ніж у минулому опалювальному сезоні.

Відповідне рішення про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води ухвалили на засіданні виконкому, повідомляє пресслужба мерії Нововолинська.

Відтак, ціна за 1 гігакалорію у наступному опалювальному сезоні для населення складатиме 1615 грн. 43 коп, для бюджетних та інших установ – 1666 грн 37 коп за 1 гігакалорію.

За постачання гарячої води за умови підключення рушникосушильників до системи гарячого водопостачання населення сплачуватиме 97 грн 65 коп за куб.м, за умови відсутності рушникосушильників – 92 грн 70 коп за куб.м .

Варто зазначити, тарифи на теплову енергію у Нововолинську – одні з найнижчих. Для прикладу, у сусідньому Володимирі-Волинському ціна за 1 гігакалорію становитиме 1745 грн 04 коп, що на 129 грн. більше, ніж у нашому місті. Вартість послуги з постачання гарячої води – 111 грн 51 коп. за куб м, що майже на 14 грн більше, ніж у Нововолинську.

У Ковелі тариф на тепло для населення у наступному опалювальному сезоні складатиме 1 593 грн 98 коп./Гкал, а вартість послуги з постачання гарячої води – 92грн.20 коп за куб м.

Найбільші тарифи на тепло в обласному центрі, там в осінньо-зимовий період ціна для населення за 1 гігакалорію становитиме 1847 грн, 75 коп, вартість гарячої води – 107 грн.07 коп за куб. м.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У новому опалювальному сезоні мешканці волинського міста за тепло платитимуть менше
21 серпень, 2020, 14:00