Як депутати ремонтували площу в місті на Волині. ФОТО

Як депутати ремонтували площу в місті на Волині. ФОТО
У Нововолинську депутати міськради та обласної ради допомогли робітникам ремонтувати площу біля пам'ятника "Воїну-прикордоннику".

Про це пише ПроНовік.

Нагадаємо, депутати міськради з групи "Спільна думка" вважають, що витрачати більш як 500 тисяч гривень на ремонт об'єкту недоцільно та рекомендують витратити ці кошти на ремонт доріг.

Власник ПП "Сантехмонтаж", що здійснює ремонт площі, Анатолій Коптюк вийшов до депутатів. Він підтвердив інформацію, що для робіт закупили бруківки на 130 тисяч гривень. Також депутатам показали документи, що посвідчують наявність у виконавця робіт необхідних дозволів та ліцензії на подібну діяльність.

Проте представники депутатської групи "Спільна думка" і депутат облради Євгеній Недищук висловилися проти ремонту площі за півмільйона гривень. Вони вважають, що сквер потребує облагодження і готові допомогти ветеранам у цьому питанні.

Неочікуваного повороту набрали події, коли депутати (а в їхньому складі – чемпіон Європи з пауерліфтингу, - ПроНовік) стали власноруч розставляти важкі бетонні плити на місце. В результаті після тригодинних робіт на площі встановили демонтовані плити та частково підсипали піском щілини між ними.

Обранці кажуть, що замовили більше піску та готові власними силами довести справу до кінця у четвер, 11 липня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але ж то вже позери!!! Їсти не дай тим регіоналам, аби попіаритись - труженики йопть. Промлітовці ля як маслають!!!
Відповісти
повага!
Відповісти
Ото вже роботяги )))))))
Відповісти
Панове, це не банальний депутатський суботник. Для Нововолинська це ціла революція на плитах! ))
15 із 40 депутатів міськради + обласний депутат Недищук вимагають скасувати розпорядження голови ОДА про виділення 420 тис. грн. із обласного бюджету на укладання бруківки у сквері.
Нововолинськ потерпає від бездоріжжя! За півкілометра від центру люди місять болото! Влада за стільки років не може чи не хоче заасфальтувати 800 метрів дороги, яка б сполучила центр міста з 5-м, 6-м, 15-м мікрорайонами. Пасажири маршруток витрачають щоразу по півгодини життя на тупий об'їзд.
А тим часом батьки міста дають вказівку позривати цілком нормальні плити у сквері біля пам'ятника і кафе "Міраж", щоб покласти там гламурну бруківку.
У садочках і школах катастрофічно протікають дахи. Ветерани жебрають у міськради по 50-100 гривень матеріальної допомоги раз на рік. Ще й не кожному виділяють!
А тут мерія разом із "губернатором" надумали вгатити 570 тис. гривень у сквер біля кафе!
Оці 15 депутатів зі "Спільної думки" + Євген Недищук не дали вчора приватній фірмі закопувати біля "Міража" народні кошти. Провели акцію протесту, зупинили демонтаж. І поклали на місце 20 вивернутих робітниками бетонних плит.
Це відвертий демарш проти недолугого рішення пп.Климчука і Сапожникова. Це вимога припинити дерибан бюджетних коштів. Такого колективного й рішучого депутатського протесту в місті ніколи не було! Та й на Волині - теж.
Місто гуде. А колеги з Волиньпосту так обережно подали цю нововолинську "бомбу".
Утім, добре, хоч так... ))
Відповісти
Останні новини
Як депутати ремонтували площу в місті на Волині. ФОТО
10 липень, 2013, 10:50