«Алкогольна мафія» хоче скасувати обмеження продажу спиртного у місті на Волині, ‒ «Свобода»

«Алкогольна мафія» хоче скасувати обмеження продажу спиртного у місті на Волині, ‒ «Свобода»
«Алкогольна мафія» хоче скасувати рішення про заборону продажу спиртного у Володимирі-Волинському, - вважають у ВО «Свобода».

8 липня Володимир-Волинський міський суд призупинив дію рішення міської ради про заборону торгівлі алкоголем в нічний час. Серед тих, хто подав позов про його скасування, є депутат Волинської обласної ради, обраний від «Фронту Змін», Валентин Кошельник та дружина члена міськвиконкому Андрія Принди – Наталія Принда, - кажуть в партійній прес-службі.

26 червня Володимир-Волинська міська рада вдруге прийняла рішення про заборону торгівлі алкоголем у нічний час, ініціатором якого виступила фракція ВО «Свобода».

«Ті, хто ініціює відновлення нічного продажу алкоголю у нашому місті, є членами провладної громадської організації «Рідне місто». Оскарження рішення міської ради було наперед продуманим кроком алкогольної мафії. Очевидно, що для людей, які ініціюють відновлення продажу алкоголю у нічний час, головне – гонитва за власною наживою. Соціальні проблеми громади, стан здоров’я мешканців Володимира-Волинського їх абсолютно не турбують», - заявив голова Володимир-Волинської міської організації ВО «Свобода», депутат Володимир-Волинської міської ради Сергій Коба.

Але громаду міста не обведеш навколо пальця. Прізвища тих, хто відстоює алкоголізацію у місті, чітко зафіксовані у позовній заяві до суду. Впевнений, що мешканці нашого древнього міста дадуть належну оцінку цим горе-ділкам», - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той Кошельник і Принда вже зовсім знахабніли
Відповісти
ой понижається оцінка у тих ділків....наробили справ де хоч...але це добре, що справжнє обличчя видно!Особливо зараз!
Відповісти
в Володимирі влада відсутня,містом керують два жида Кошельок ,Приндальок і Пікульодолярок.
Відповісти

Нагадуємо :

У Володимирі- Волинському відстань від алкогольно - розвжального закладу Метелик до Педколеджу -260метрів,до ПТУ -55 метрів, до школи № 1 - 186 метрів
відстань від лкогольно-розважального закладу " Маяк" і магазину котрий там же торгує алкоголем до Педколеджу -220 метрів, до ПТУ - 72 метри, до школи № 1 - 186 метрів. У свій час депутати на чолі з мером П.Саганюком дали дозвіл на споювання молоді і дітей : повідкривали ці забігайлівки та алкомагазини біля цих навчальних закладів.
Отже я не розумію володимир- волинських депутатів від " Свободи"?
Чому вони згідно нормативних документів не позакривають назавждиці на...р алкогольно-розважальні заклади та магазини?
Думаю,якщо депутати на своїй позачерговій міській сесії почнуть такі рішучі і кардинальні дії по закриттю цих алкоточок, то " справедливий" володимир-волинський суд не наважиться осуджувати урядові постанови...!
Відповісти
Важаю треба ініціювати терміново збір підписів володимир-волинців аби негайно відкликати з обласної Ради депутата партії " Фронту змін "В.Кошельника за такі дії !!!
Ганьба таким обласним депутатам з Володимир-Волинського
Відповісти
Особливе це місто Володимир-Волинський. Старий осколок компартійного керівництва престарілий мер-пенсіонер ним керує разом з купкою алкогольних контрабандистів.
Відповісти
Володимирчкокоюани невже Ви не можете подолати зграю бандитів.Вони калічать Ваших дітей.В ночніках торгують паленою горілкою . В Нововолинську ту проблему вже давно рішили.
Відповісти
Останні новини
«Алкогольна мафія» хоче скасувати обмеження продажу спиртного у місті на Волині, ‒ «Свобода»
10 липень, 2013, 13:47