Фестиваль водного екстриму на Волині: як це було. ФОТО

Фестиваль водного екстриму на Волині: як це було. ФОТО
У Національному природному парку «Прип’ять—Стохід» відбувся фестиваль з екстремального водного туризму «Поліська регата».

Змагання відбувалися вчетверте, - пише Волинь-нова.

Серед 15 команд-учасниць перегонів на байдарках було й два екіпажі газети.

Перше місце здобула команда з Троянівської сільської ради Маневицького району у складі Миколи Ясюка (до речі, це сам сільський голова!) та Івана Кусика. Після завершення екстремальних змагань на річках Стохід та Прип’ять на озері Люб’язь відбулися перегони на короткі дистанції на байдарках та на традиційних дерев’яних поліських човнах.

За безпекою заходів стежив начальник Любешівського природоохоронного науково-дослідного відділення Іван Чесак, начальник караулу ДПРЧ-12 управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області Андрій Романюк та представник Укрморрічінспекції Віталій Марков.

Опісля свято продовжив пісенний фестиваль «Співає родина», в якому взяли участь тринадцять сімей із цього району. Почесне перше місце здобула родина Дишків із села Ветли.

Переможців та всіх учасників конкурсу нагороджували голова Любешівської райдержадміністрації Василь Корець, директор НПП «Прип’ять—Стохід» Олександр Сащук та представник народного депутата України Ігоря Єремеєва Марія Чикида. Опісля відбувся концерт молодих виконавців, змагання з пляжного волейболу та пляжного футболу.

Турнір організували Любешівська райдержадміністрація, Любешівська райрада та адміністрація парку за підтримки народного депутата України Ігоря Єремеєва.



Фото з групи заходу в Вконтакте

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По річці Стохід це просто екстремал)))
Відповісти
це просто супер
Відповісти
Там дуже гарні місьця.
Відповісти