«Шахтар» завоював Суперкубок. ВІДЕО

«Шахтар» завоював Суперкубок. ВІДЕО
Донецький «Шахтар» в поєдинку за Суперкубок України з одеським «Чорноморцем» виявилася сильнішою за свого суперника.

Старт зустрічі за великим рахунком для одеситів вийшов провальним, - пише Football.ua.

Їм не вдавалося зачепитися за м'яч, чим вміло користувалися суперники. Перевагу у володінні «шкіряним», техніці і індивідуальній майстерності логічно було втілено у швидкий гол. Після пасу від Тайсона новачок команди Фред класним ударом з лінії чужого штрафного поклав м'яч у дальній кут воріт. Через кілька хвилин Безотосний вже врятував свою команду після потужного удару того ж Фреда. Ще раз потурбував голкіпера дальнім пострілом точно в кут воріт Тайсон.

«Чорноморець» намагався огризатися, але нічого путнього не виходило. В результаті дуже скоро у сітку воріт одеситів залетів другий гол. Господарі невдало розіграли кутовий, що призвело до швидкої контратаки «Шахтаря». Ярослав Ракицький прострілив у воротарський, де Фред у боротьбі з Кутасом записав на свій рахунок дубль.

Все ж до перерви удача посміхнулася команді з Одеси. Їхній нападник Олексій Антонов з центру чужого карного ударом головою відправив круглого у кут воріт.

Відразу після перерви «моряки» спробували зіграти агресивніше попереду, але часто атаки закінчувалися невдалими обрізками і втратами м'яча.

Натомість в одній з контратак свій третій гол вдалося провести гірникам. Шевчук у боротьбі з Вангелі заробив пенальті, а Тайсон сильним ударом з точки не залишив шансів воротарю.

Решта гри проходила в основному під контролем «Шахтаря».






Відео з Korrespondent.eu

Шахтар - Чорноморець 3:1

Голи: Фред, 19 (1:0); Фред, 33 (2:0); Антонов, 45 +1 (2:1); Тайсон, 68 (3:1, пен).

Чорноморець: Безотосний - Вангелі (Бобко, 69), Фонтанелло, Бергер, Кутас - К. Ковальчук, Гай - Рієра (Самодін, 46), Антонов, Джеджу (Слинкин, 87) - Бакай

Шахтар: Каніболоцький - Срна, Кучер (Чигринський, 82), Ракицький, Шевчук - Хюбшман (Степаненко, 78), Фред - Коста, Тейшейра (Гречишкін, 73), Тайсон - Луїс Адріано

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Класне відео... Те шо треба..
Відповісти