Чоловік, який збив на смерть велосипедиста, здався міліції. ВІДЕО

Чоловік, який збив на смерть велосипедиста, здався міліції. ВІДЕО
Міліція встановила особу чоловіка, який в Камені-Каширському 8 липня збив велосипедиста і викинув понівечене тіло того біля школи №2, за півтора кілометра від місця ДТП.

Ним виявився мешканець району Анатолій Х. 10 липня він добровільно прийшов до райвідділу міліції, - пишуть Вісті Каменя.

Варто зауважити, що кілька років тому ДТП з смертельним наслідком скоїв рідний брат затриманого. Більше того, він також зник з місця події.

Про подробиці цього злочину розповідає інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями Камінь-Каширського РВ УМВС Валентина Тороканець.

"Близько третьої години ночі до райвідділу міліції звернулася жителька міста і повідомила, що по вул. Воля вона виявила взуття і велосипед свого співмешканця Володимира Л. Чоловік виїхав з дому, щоб зустріти заявницю і провести до будинку. Правохоронці виїхали на місце події і зрозуміли, що тут було скоєно ДТП. Під час слідчих дій до правоохоронців звернулися жителі вул. Гагаріна і надали інформацію, що ними виявлено закривавлений, з слідами чисельних переломів, труп Володимира Л.. В ході роботи експертів було встановлено що чоловіка збито автомобілем "Рено Кенго" жовтого кольору", - каже вона.



Слідчо-оперативна група встановила особу водія. Однак, самого Анатолія Х. відразу затримати не вдалося, оскільки він переховувався. Лише 10 липня зранку чоловік добровільно з'явився до райвідділу. Він вже дав свідчення щодо ДТП.

Зокрема, чоловік запевняє, що не бачив перешкоди на дорозі і, лише відчувши удар, зрозумів, що скоїв. Вийшовши з авто, побачив закривавленого велосипедиста. Постраждалого він затягнув в салон автомобіля і повіз до лікарні. Однак, по дорозі зрозумів, що той помер. Тому й залишив тіло неподалік другої школи. Свої дії Анатолій пояснює сильними хвилюваннями та шоковим станом, в якому перебував внаслідок вищезазначених подій. Разом з тим, затриманий заявляє, що алкоголю він не вживав.

За фактом вчинення ДТП відкрито кримінальне провадження згідно частини 2 ст. 286 кримінального кодексу України, за якою передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, - говорить Валентина Тороканець

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Важко було сценарій написати? а то нічого з її слів не зрозуміло.
Відповісти
Наприклад я все зрозумів!!!
Відповісти
Останні новини
Чоловік, який збив на смерть велосипедиста, здався міліції. ВІДЕО
11 липень, 2013, 08:19