У Луцьку молоді художники показали, що вміють. ФОТО

У Луцьку молоді художники показали, що вміють. ФОТО
У Луцьку запрацювала виставка робіт молодих художників.

10 липня у Галереї мистецтв відбулося відкриття виставки «Молода Волинь 2013».

На відкриття виставки, яка експонується в обласному центрі Волині, прийшло чимало молодих художників, адже на ній представлено приблизно сотню їхніх робіт.

«Сьогодні представлена загальна збірна волинських молодих художників», - зазначив голова Волинської обласної організації НСХУ Володимир Марчук.

Тож у Галереї мистецтв можна побачити роботи різних жанрів, виконані у різних техніках. Для прикладу, один із художників олівцем досить реалістично зобразив портрети зірок сцени, зокрема Мадонни та Джареда Лето.

Володимир Марчук зауважив, що молоді художники, які беруть участь у подібних виставках, продовжують свою кар’єру на інших престижних заходах, зокрема презентують свої роботи у Пінчук Арт Центрі.

Директор Луцької дитячої художньої школи Іван Гаврилюк зазначив, що старшому поколінню цікаві молоді художники. Адже їхнє світобачення формувалось в абсолютно інший час, у інших умовах. Проте, на жаль, наразі знівелювались поняття конкретної художньої школи, стерлися традиції. «Молоді важко зорієнтуватися в цьому середовищі», - висловив свою думку настоятель молодих талантів.

Разом із тим він відмітив, що головне, аби у роботах була закладена певна філософія. «Ми не заповнюємо полотно фарбами. Потрібна філософія, до якої доходять молоді художники через пізнання», - говорив Іван Гаврилюк.

Тож він побажав учасникам виставки духовного росту, щоб вони були оригінальними, самобутніми українськими художниками.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дозвілля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це просто фу
Відповісти
Це просто жах! Куди ми йдемо, якщо це таке мистецтво, то що у людей з душею?! Це страшно коли наші діти зростають серед такої "краси" !
Відповісти
Останні новини
У Луцьку молоді художники показали, що вміють. ФОТО
11 липень, 2013, 09:43