У місті на Волині назвали «Кращих...»

У місті на Волині назвали «Кращих...»
У Ковелі підвели підсумки конкурсу, під час якого відзначали кращих мешканців міста.

Так, подякою міського голови за зразкове утримання прибудинкової території відзначено ковельчанку Марію Гнатюк, яка мешкає на вулиці Зерова, 4, - пишуть Вісті Ковельщини.

За підсумками роботи подякою міського голови відзначено громадського активіста Сергія Дружиновича, котрий займається громадською роботою майже 20 років. Він – один із лідерів молодіжного руху в Ковелі, голова Волинського обласного молодіжного фонду "Наше майбутнє", заступник голови Волинської федерації Бойового гопака, ініціатор створення центру молодіжно-громадських організацій Ковеля, директор літнього спортивно-виховного табору "Волинська Січ". Завдяки його організаторським здібностям та активній громадській позиції вдалося створити на Волині сім шкіл Бойового гопака в різних населених пунктах.

Перемогла у номінації "Юний талант року" учениця 11-го класу Ковельської міської гімназії Софія Шворак. Юна ковельчанка нагороджена золотою медаллю "За високі досягнення у навчанні". У 2011 році стала національним переможцем міжнародного конкурсу FLEX "На підтримку майбутніх лідерів". У 2011-2012 році навчалася у США, де здобула перше місце на олімпіаді з французької мови у штаті Флорида. У нинішньому році успішно склала іспит з англійської мови та отримала сертифікат TOEFL.

У номінації "Громадський діяч року" оргкомітет визначив двох переможців. За активну участь у житті міської громади першим переможцем у цій номінації визнано голову правління жіночої громадської організації "Найщасливіша" Наталію Наконечну. Вона є співзасновником та організатором чотирьох громадських організацій: "Молодіжний центр Ковель", "Найщасливіша", "Голос молоді", благодійного фонду "Допоможи ближньому". Наталія Наконечна – член громадської ради при міському голові, входить до складу низки всеукраїнських громадських об'єднань.

Другим переможцем у номінації "Громадський діяч року" стала патріот рідного міста, меценат Наталія Дуброва – юрисконсульт обласної громадської організації «Центр правової допомоги», що надає безкоштовну юридичну допомогу малозабезпеченим громадянам, йдеться в повідомленні.

Громадська активістка постійно бере участь у проведенні та фінансовому забезпеченні заходів за участю юних обдарувань – вихованців Ковельської дитячої художньої школи імені Андроника Лазарчука.

Нещодавно на благодійній виставці митця Валентина Данилюка (на жаль, нині покійного) придбала для громади Ковеля скульптуру Андроника Лазарчука та передала її до культурно-просвітницького центру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У місті на Волині назвали «Кращих...»
11 липень, 2013, 11:17