Чорна П'ятниця скоро - знайди cобі халяву!*

Чорна П'ятниця скоро - знайди cобі халяву!*
Чорна п’ятниця з кожним роком набирає все більше обертів в Україні. Магазини та великі торгові центри готуються до цієї події за декілька місяців. Заздалегідь складають список акційних товарів. Після цього обов'язково інформують покупців про дату початку в рекламних оголошеннях, смс- та емейл-розсилках.

Зазвичай розпродаж Black Friday починається за декілька днів до свята. Коли стартує і хто приймає участь в Чорні п’ятниці детальніше можна дізнатися тут. Наймасштабніших розпродажів слід чекати у великих містах. Якщо ви хочете якісно підготуватися до цієї події, варто слідкувати за оголошеннями ваших улюблених магазинів, відвідати їх сайт, підписатися на розсилки. Іноді найбільші знижки обмежені у часі, тому знати про них треба заздалегідь.

Під час розпродажів багато українців купують дорогі товари: телевізори, ноутбуки, мобільні телефони. У Чорну п’ятницю Фокстрот, Комфі, Алло та Ельдорадо пропонують знижки до -50%. Тому ви можете заощадити не одну тисячу гривень і зробити вигідну покупку з тривалою гарантією.

Наступним після електротоварів за популярністю йде одяг. Перед зимою знижки стануть чудовою нагодою оновити свій гардероб та підготуватися до холодів. Вигідно можна придбати якісний верхній одяг та шкіряне взуття. У мас-маркеті слід очікувати знижок від - 20% до -50%. Ціни на літню колекцію можуть бути знижені аж до -90%. Бутіки класу люкс зазвичай роблять знижки від -15% до -30%. Це чудова нагода придбати омріяну річ від відомого бренду.

Магазини декоративної косметики та догляду за собою, такі, як Watsons, Yves Rocher, Brocard також подарують приємні знижки на свої товари. Ви можете доповнити свою косметичку або підготувати новорічний подарунок для близьких. Ціни на косметику, парфуми та товари для дому можуть бути знижені від -20% до -50%.

Знижки порадують і книголюбів. Популярні книжкові мережі також долучаються до Чорної п’ятниці та дарують знижки на видавничу продукцію. Тепер ви зможете придбати книги для кожного члена родини.

Магазини турбуються і про свої онлайн-сервіси. Під час розпродажів вони мають витримати подвійну напругу. Досвічені покупці знають, що придбати вигідний товар можна не виходячи з дому. До того ж часто онлайн-магазини мають більший вибір моделей та кольорів, ніж стаціонарні. Лідерами успішних продажів у Чорну п’ятницю є магазини Aliexpress, Rozetka, Lamoda і Makeup.ua.

Щоб Чорна п’ятниця подарувала вам вигідні покупки, підготуйтеся до події заздалегідь. Якщо бажаєте купити холодильник, телефон, верхній одяг, взуття чи косметику, ознайомтеся з рекламними пропозиціями за декілька тижнів до початку розпродажів. Відвідайте магазини та підберіть потрібний товар. Звертайте увагу на найвигідніші пропозиції, додаткові купони на знижку та можливість безкоштовної доставки. Не оминайте і онлайн-шопінг. Ці прості правила допоможуть вам отримати лише позитивні емоції від Black Friday.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.