Як правильно вибирати одяг для дитини*

Як правильно вибирати одяг для дитини*
Зайшовши до дитячого магазину, очі просто розбігаються від розмаїття вибору: бантики, мереживо, спідниці, платтячка, в для хлопчиків справжні ділові костюми. Весь товар дуже гарний, милий. Але, купуючи одяг для малюка потрібно враховувати не лише зовнішній вигляд, а й безпечність, якість, комфорт та практичність. Дитячий одяг з США – це речі, які відповідають всім зазначеним критеріям. В інтернет-магазині можна замовити брендовий одяг за доступними цінами.

Яким має бути одяг для малюка

Для новонародженого одяг має бути повністю безпечним. Не допустимо, щоб на ньому були присутні які-небудь кнопки, краватки, декоративні стрази. Тканина має бути натуральною, не синтетичною, аби в малюка не було алергічних проявів та шкіра дихала, а не пітніла. Для новонародженого купують одяг зі швами назовні, щоб вони не натирали ніжну шкіру дитинки. Обов’язково потрібно випрати весь одяг, а потім його випрасувати. Переконайтесь, що всі етикетки відрізали.

Також важливими критеріями вибору є вага та зріст дитини. Купуючи одяг для малюка не варто орієнтуватись на вікову категорію, адже всі дітки ростуть та розвиваються по різному. Тому доцільніше вибирати вбрання по зросту та вазі.

Поради по вибору одягу

Для малечі віком до одного року краще купувати одяг, який легко надягнути та зняти. Тому що таких дітей досить важко одягнути. Практично неможливо зустріти малюка, який полюбляє це заняття. Зазвичай дітки під час одягання вередують, плачуть та вириваються, тому важливо, щоб одяг можна було досить просто надягти та зняти.

Як полегшити одягання:

• Широка горловина або застібка на шиї дозволять легше зняти кофту. Важливо це робити досить акуратно та швидко, щоб дитина не лякалась;
• ґудзики та будь-які застібки для полегшення одягання мають бути спереду, а не ззаду;
• рукава широкого крою. Так набагато легше зняти одяг, ніж з щільними рукавами;
• відсутність блискавки. Для дітей менше одного року краще купувати штани на резинці. Так легше знімати, та й малюку буде комфортніше.

Важливо обирати одяг зі стійких до прання тканин. Необхідно при його купівлі звертати увагу на етикетку, та вибирати лише ті речі, які дозволено прати в машині. Таким чином доглядати за таким одягом буде легше, і можна більше часу проводити з малечею.

Купуємо для дітей від 3 років

Малюки, які досягли вже трьох років можуть настирливо висловлювати свою думку та проявляти самостійність. Це стосується й вибору одягу. Дуже важливо допомогти малюку в цей період стати дійсно самостійним. Для цього потрібно набратись терплячості та робити наступне:

• надавати можливість вибору;
• дозволяти вибір за вподобаннями;
• спонукати до практичного одягання;
• перетворювати процес одягання в гру;
• дозволяти переконатись дитині у її неправоті.

В цілому вибір одягу для дітей 3 років не дуже відрізняється від вибору для молодших. Найголовніше, щоб речі були якісними, зручними, комфортними, довговічними та безпечними для здоров’я малюків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.