Аварія на ковельській трасі: фото з місця трагедії

Аварія на ковельській трасі: фото з місця трагедії
У дорожній аварії, що сталася 11 липня о 7:34 ранку, загинуло 8 людей, ще двоє перебувають у надважкому стані.

Нагадаємо, зіткнулися пасажирські автобуси. Один з них, що їхав з Білорусі, перевозив дітей.

Один з автобусів із громадянами Білорусі та Болгарії їхав на відпочинок до Болгарії. Інший рухався до урочища Гряда Шацького району з Луцька.

Станом на 14:00 траса біля місця ДТП все ще була перекрита. За однією з версій, водій автобуса з Болгарії виїхав на зустрічну смугу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Судя по характеру повреждений, "болгарин" слишком широко вылез на встречку. Или кто-то из водителей, видя неизбежность столкновения, попытался разминуться и взял еще левее. Просто шок. Соболезнование семьям.
Відповісти
Боже, тільки поховали в неділю трьох з тієї траси і знову така біда.
Відповісти
І це в день річниці "Волинської трагедії". Потрібно задуматися!?!
Відповісти
не потрібно накручувати, і так погано на душі...
Відповісти
На одному сайті прочитав, що маршрутка їхала до санаторія "Лісова пісня". В обличчя знав 2-а шофера по цьому маршруту. Толкові хлопці і чемні. Один їхав зранку на 7:25, а другий їхав в 11:30. Там ще на маршрут "Луцьк-Лісова пісня" пустили ще рейсь десь біля 6-ої години ранку...... Шкода звісно. дуже прикро. І настрою немає на робюоті сидіти.....
Відповісти
З тих шоферів, одного шофера знаю тому, що він чоловік однієї жіночки з якою познайомилися в санаторії "Лісова пісня". Такий старший дядько, хороший.
Відповісти
сегодня в луцк какого то мужика с киева привозили так празднично одетые гаишники с радости на каждом углу стояли.а детей сопровождать не надо на это нет бензина или совести.зато делки прикупившие автобусов с западной мусорки и завев дружбу с чинушами с управления терроризируют школы предложениями отвезти детей на отдых.а то что в половине случаев за рулем полуслепой кротик в очках купивший права вместе с автохламом и справкой из гаи всем наплевать.а на море тоже везут только ночью
Відповісти
особисто їхали та бачили кортеж Клімчука, консульство Болгарії без кортежу їхало...,позорище!!!і Ви хочете тут добра?
Відповісти
А скоро кортеж буде з улюлюканням супроводжувати з поста в камеру... вже стільки земель підігріб під себе і родину, що вся Волинь стала приватною власністю:КОВЕЛЬЩИНА,РОЖИЩЕНСЬКИЙ РАЙОН, БУДИНКИ В НАРОДНОМУ СТИЛІ НА СОЛОВИЧІВСЬКОМУ озері і т.д.. а ЧИ НЕ ЗАДОВГО ЗАСИДІЛИСЬ ПАНЕ НА СТІЛЬЦЯХ?... НАПЕВНО ДУМАЄ , ЩО НАВІЧНО... 1Х2 МЕТРИ І ДАРМА ДАДУТЬ.
Відповісти
Останні новини
Аварія на ковельській трасі: фото з місця трагедії
11 липень, 2013, 15:23
Фотовиставка Ніни Ліщук
11 липень, 2013, 15:11