Волинянин закидав камінням машину бригади екстреної меддопомоги, яку викликав до дитини

Волинянин закидав камінням машину бригади екстреної меддопомоги, яку викликав до дитини
Машина екстреної медичної допомоги пізно ввечері прибула за викликом на вулицю Юності, що у мікрорайоні Ковель-2.

53-річний лікар оглянув дитину, яка перед скаржилась на біль у животі, пише Ковель медіа.

До слова, раніше дівчинку вже оглянув педіатр та хірург. Зрештою, фельдшер поставив діагноз – гастрит, переконався у тому, що загрози життю немає та залишив помешкання.

Коли медбригада вийшла з будинку, то 32-річний батько дитини почав лаятися на адресу медиків і кидати каміння у двері машини швидкої допомоги, чим пошкодив транспортний засіб.

На місце інциденту лікар викликав поліцію. Поліцейські склали протокол на чоловіка за фактом дрібного хуліганства і згодом передали матеріали справи до суду.

У судовому засіданні хуліган свою провину визнав, пояснив, що дійсно матюкав медиків, яких викликав до своєї дитини, так як переймався за стан її здоров’я.

Лікар, який по справі проходив як потерпілий, сказав у суді, що не наполягає на суворому покаранні батька дитини.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Ірина Логвинюк оштрафувала правопорушника на 51 гривню та стягнула з нього дохід держави судовий збір в сумі 420 грн 40 коп.

Зображення ілюстративне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Взагалі не може толком допомогти, теж з болем в животі вкололи обезболююче і поїхали, під ранок стало ще гірше визвали ще. То ті взагалі не знали що то ,чого це ,яка хвороба. Молода людина - то розпитували що вживав , з натяком на недозволені речовини? Якби я не настояла то так і залишили б. А я не медик що я маю робити посеред ночі щ дитиною з болями в животі ,температура , і щей тиск височенний ?вже почала сама читаючи інтернет ставити діагноз. А вони вчаться по п'ять років і то не знають що робити( або не хочуть )
Відповісти