Послуга хостинг провайдера*

Послуга хостинг провайдера*
Нині все більшої популярності набирає надання такої послуги, як хостинг. Хостинг – це онлайн-послуга, яка дозволяє публікування веб-сайтів та веб-додатків в інтернеті. Іншими словами, це оренда місця на сервері, де будуть зберігатись усі необхідні дані та файли для правильного функціонування сайту. Тобто, основною задачею компаній, що надають таку послугу, являється забезпечення цілодобового доступу на сайт для користувачів.

Де замовити хостинг?

Компанії, що займаються наданням цієї послуги, називаються хостинг провайдерами. Важливо обрати перевірену компанію, що надає лише якісні послуги. Адже саме від якості буде залежати робота сайту замовника. Існує безліч компаній, які економлять на ресурсах, і, тому, замовники не можуть зрозуміти, чому відвідуваність сайту надто мала.

У компанії WPHost можна замовити дешевий хостинг, але його робота є дійсно якісною, надійною та перевіреною. Хостинг від даної компанії містить у собі:

1. регулярну антивірусну перевірку;
2. безкоштовний SSL сертифікат для всіх сайтів замовника;
3. щоденне збереження файлів та бази даних на окремих серверах;
4. безкоштовне перенесення сайту від іншого хостинг-провайдера;
5. безкоштовний домен;
6. Використання SSD дисків для швидшої роботи сайтів.

Дана компанія працює на ринку з 2010 року, і її сервери знаходяться у Франції та Голландії. WPHost ніколи не стоїть на місці, а завжди розвивається і йде в ногу із сучасними тенденціями.

Про компанію та переваги

За усі роки роботи з таким напрямком, як хостинг, компанія розвивалась, в першу чергу, як колектив, що понад усе любить своє онлайн-життя, створення сайтів та адміністрування, але, попри все, не забуває про живе спілкування. Тому, тут працюють спеціалісти, які люблять своє діло, а значить, знають усі його тонкощі та чітко розуміють деталі роботи.

WPHost надає послугу хостинг провайдеру фізичним та юридичним особам, а також бюджетним організаціям.

Компанія також надає наступні послуги:

• хостинг WordPress;
• хостинг для розробників;
• реєстрація доменів;
• поштовий хостинг;
• захист WordPress від вірусів та багато чого іншого.

Дане підприємство дуже часто проводить різноманітні акції та знижки на послуги, адже WPHost дуже любить радувати своїх клієнтів приємними бонусами та цінами. Зараз, наприклад, у компанії перший місяць користування послугою повністю безкоштовний. Фірма має сотні клієнтів, які лишають лише позитивні відгуки про компанію. Ознайомитися із більш детальною інформацією, а також оформити замовлення (e тому числі й на безкоштовний місяць) можна на сайті компанії WPHost.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.