«Ситуація під контролем уряду», - віце-прем’єр про аварію на ковельскій трасі

«Ситуація під контролем уряду», - віце-прем’єр про аварію на ковельскій трасі
Благодійний фонд «Рідна Волинь», засновником якого є голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, на покриття витрат, пов’язаних із перебуванням та лікуванням учасників аварії біля села Воля Любитівська, перерахував 40 тисяч гривень.

Також допомогти у біді оперативно відгукнулися ковельські донори, - повідомили у прес-службі ОДА.

Нагадаємо, зранку 11 липня на автодорозі М19 «Доманово - Ковель - Луцьк», між селами Воля Любитівська та Волошки Ковельського району, сталося зіткнення двох пасажирських автобусів, внаслідок чого загинули 8 осіб, 31 людина госпіталізована, з яких 6 потерпілих перебувають у відділенні реанімації Ковельської райлікарні у дуже важкому стані.

Один з автобусів належить болгарській туристичній фірмі, яка транзитом через Україну перевозила 50 громадян Республіки Білорусь, з них 40 дітей віком до 16 років. Серед постраждалих також - два водії автобуса, які є громадянами Болгарії. Другий автобус здійснював рейс за маршрутом «Луцьк - Турбаза «Лісова Пісня». У ньому було 20 пасажирів.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО АВАРІЮ

Повідомлення УМВС про цю трагедію стало серйозним випробуванням для новоствореної обласної служби екстреної допомоги, з яким вона гідно впоралась – карети швидкої прибули на місце події через 11 хвилин, кажуть в ОДА.

До роботи приступили слідчо-оперативні групи УМВС в області, УДАІ УМВС в області, прокуратури, опергрупи УДСНС в області та управління з питань цивільного захисту. Рух автотранспорту на ділянці автодороги, де сталася ДТП, був обмежений.

Потерпілим, 22 з яких громадяни Білорусі, надається кваліфікована медична допомога у Ковельській ЦРЛ. Інших учасників ДТП розміщено в санаторії матері і дитини "Турія".

За дорученням Президента України Віктора Януковича віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул скоригував свій графік робочої поїздки у Волинську область, яка власне відбувалася у день аварії.

«Із потерпілими працюють психологи. Медзаклади забезпечені всіма потрібними медикаментами та обладнанням. Ми вже зв'язалися з Посольством Білорусі в Україні і з Мінськом. Очікуємо прибуття працівників Посольства і представників Республіки Білорусь. Ситуація знаходиться під контролем уряду», - сказав Олександр Вілкул.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"на біля села Воля Любитівська" пишіть внятно.
Відповісти
ЧОМУ ТАК ТА ТОМУ ЩО В БОРОТЬБИ ЗА НАЖИВОЮ ПЕРЕВИЗНИКИ ПОСИЛАЮТЬ ШОФЕРИВ У РЕЙСИ ПО ДЕСЯТКИ ГОДИН И ЛЮДИ ПРОСТО НЕ ВИТРИМУЮТЬ ТОМУ ЩО ТЕХНИКА ЗНОШЕНА ВЩЕНТ ТОМУЩО АВТОБУСИ ГАСАЮТЬ ЗИ ШВИДКИСТЮ ЩО ПЕРЕВИЩУЕ ВСИ НОРМИ ПО РОЗБИТИМ ДОРОГАМ
Відповісти
Потому что кругом сидят малограмотные бездари)))
Відповісти
сто процентів.
Відповісти
Набивають кармани наші чиновники. Того і дороги такі, того і автобуси і все остальне!
Відповісти
Не можна дорікнути водіям. Якщо порахувати час то у них вся ніч пройшла в доїзді до кордону і його перетині. Хто їздив той знає що там відпочити немає можливості обоє працюють. Тут би митникам і прикордонникам задуматись над тим щоб не тримати безпричинно автобуси на кордоні
Відповісти
Ви б той кортеж пана Клімчука бачили... Сором!
Відповісти
Останні новини
«Ситуація під контролем уряду», - віце-прем’єр про аварію на ковельскій трасі
11 липень, 2013, 17:01