У волинській ОТГ знімають серіал про унікальних жителів. ВІДЕО

У волинській ОТГ знімають серіал про унікальних жителів. ВІДЕО
У Боратинській ОТГ презентували другу серію серіалу про людей, які живуть у громаді.

Відео опублікували на сайті ОТГ.

"Сила нашої громади – це люди! Тисячі унікальних «Я», не схожих один на одного особистостей, історії яких дивовижні, а майстерність та відданість справі надихають. Ми знайомимо країну з мешканцями Боратинської громади, відкривши двері у світ людей зі своїм – унікальним «Я». У цьому нам допомагають дві непосидючі куми з нашої громади, які віднайшли пасічників, людей з унікальними вміннями, садівників, молочарів, майстрів, кулінарів, візажистів, довгожителів, соціально-відповідальних людей, аграріїв, спортсменів та співаків Боратинської громади", - йдеться на сайті.

У другій серії Оксана і Наталя знайомлять нас з людьми, рід діяльності яких вражає, які мають цікаву та неординарну професію або хобі, представниками незвичного фаху.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Боратин, ОТГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніякої "унікальності" тут немає. Люди займаються звичайними речами. Чомусь писаки підносять до небес Боратин і боратинців, як ніби це село - пуп області. За що? Чим вони особливіші за інших? Тим, що продали під будівництво житла і промислових підприємств (Кромберг з Шубертом), половину землі громади і провели собі воду і каналізацію? Можливо, вони хором в космос літали? Так, молодці, грошей не розтринькали і щось зробили для себе, збудували в Рованцях школу. І лише тому, що вони географічно в привілейованому становищі: земля на межі обласного центру на вагу золота. А тепер нехай ці пискаки поїдуть в глухе село Камінь-Каширського району, де 70% орної землі під бурянами, зайдуть у сільську раду і переконаються в тому, що там голова сільської ради не має за що купити стільця і пачку паперу, а пиво відкриває об кришку ще радянського однотумбового фанерного письмового стола, який дістався йому від розваленого колгоспу.
Відповісти
Останні новини
У волинській ОТГ знімають серіал про унікальних жителів. ВІДЕО
05 вересень, 2020, 02:16