Полякам радять не їхати в Україну через пункт пропуску на Волині

Полякам радять не їхати в Україну через пункт пропуску на Волині
Польські прикордонники радять співвітчизникам оминати пункт пропуску «Зосін-Устилуг» через ремонтні роботи, які планують завершити в 1 кварталі 2014 року.

Реконструкція, котра проводиться в згаданому пункті пропуску, передбачає будівництво нових павільйонів в напрямках, як на в’їзд та і на виїзд з Польщі, - пише IA ZIK.

«Роботи при будівництві можуть тривати до осені цього року, а завершення реконструкції усього ПП заплановано на перший квартал майбутнього року», – відзначила прес-служба.

Прикордонники запевнили, що докладуть максимум зусиль, аби в цьому пункті пропуску не утворювалися більші черги, але закликали подорожуючих про розуміння ситуації та користування при можливості іншими пунктами пропуску.

Нагадаємо, на польсько-українському кордоні протяжністю близько 540 кілометрів діє 12 ПП (по шість автомобільних та залізничних), низка експертів та українських і польських політиків називали це занадто малою кількістю та виступали за їх збільшення. Для порівняння, у Німеччині, яка також мала близько 500 км кордон з Польщею, працювало 38 пунктів пропуску, з яких 19 автомобільних.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Устилуг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як можна взагалі комусь радити їхати в Україну?
Відповісти
То їдь з України і не порть тут повітря. Все одно з тебе не буде користі ні державі ні людям. Тільки даром хліб їсиш та обливаєш брудом батьківщину , яка тебе викормила та виростила.
Відповісти
я обливаю брудом не Батьківщину а державу. Нашу країну я дуже люблю. Але ненавиджу бидло яке населяє цю землю. Бидло що в президенти обирає зека і дебіла. Я не хочу щоб мої діти жили серед таких нікчем. Так, виїду при ліпшій нагоді.
Відповісти
Останні новини
Полякам радять не їхати в Україну через пункт пропуску на Волині
11 липень, 2013, 17:42