Окупанти обстріляли позиції ЗСУ на Луганщині, загинув український військовий

Окупанти обстріляли позиції ЗСУ на Луганщині, загинув український військовий
Російські окупаційні війська вдруге за 6 вересня порушили режим припинення вогню, один український військовослужбовець отримав поранення, несумісне з життям.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС.

"Сьогодні, 6 вересня, збройні формування Російської Федерації вдруге порушили повний і всеосяжний режим припинення вогню. Противник відкрив вогонь зі стрілецької зброї по позиціях підрозділів Об’єднаних сил неподалік Причепилівки, що на Луганщині. На жаль, один військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення, несумісне з життям", - зазначається у повідомленні.

У відповідь на обстріл підрозділи Об’єднаних сил застосували наявні вогневі засоби та дали збройним формуванням Російської Федерації гідну відсіч. Втрати противника уточнюються.

Раніше повідомляли, що 6 вересня російські окупаційні війська здійснили прицільний обстріл українських позицій поблизу населеного пункту Красногорівка. Один український військовий поранений.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто відповість за смерть нашого воїна? Може той "нелох", який побачив в очах ботоксно-плєшивого недомірка бажання миру ?
Відповісти
Хтось казав не.уй шастать ?
Відповісти