Нардеп Мартиняк пообіцяв селянам світло

Нардеп Мартиняк пообіцяв селянам світло
Найбільші проблеми для села Білосток Луцького району – це освітлення вулиць, ремонт доріг та реконструкція храму XVII століття.

Про це розповіли мешканці села під час зустрічі із народним депутатом України Сергієм Мартиняком.

Зустріч із виборцями відбулася 9 липня у стінах сільської ради. Народний обранець прозвітував перед мешканцями Білостоку про свою парламентську діяльність за півроку, та обговорив нагальні проблеми села.

«Я хочу, щоб за ті 5 років, які я буду депутатом, зміни були у кожній сільській раді. Але це залежить не лише від мене. Згуртувавшись, ми вирішимо багато проблем села Білосток», - звернувся до жителів Сергій Васильович.

Нардеп повідомив, що до 25 липня у кожному інформаційному куточку, яких в окрузі всього 308, буде розміщено звіт народного депутата про роботу у парламенті та в окрузі. Також звіт буде надрукований у місцевій пресі.

Сергій Мартиняк запропонував виборцям співпрацю – брати участь у створенні законопроектів і внесення поправок до вже існуючих.

«Хотів би, щоб ви усі брали участь у законотворенні. Пишіть свої звернення на народного депутата, і я буду їх подавати як поправки до законів. Я радитимуся зі своїми виборцями по ключових законах,» - додав народний обранець.

Розповів нардеп про ремонт у хірургічному відділенні Луцької центральної районної лікарні, що буде завершений через 2 місяці.

«Я планую за 5 років зробити сучасний ремонт у всіх районних лікарнях мого округу. І придбати для кожної реанімобіль, який врятує життя не одній людині», - повідав Сергій Мартиняк.

Мешканці села Білосток звернулися до депутата із проханням посприяти у ремонті дороги, оскільки під час дощу не пройти-не проїхати.

«Наші діти у школу не можуть дійти восени, коли дощі ллють, навіть у гумових чоботах», - скаржаться батьки.

«На сьогодні стан доріг жахливий по всій Україні. Це проблема не лише Білостока. Ми можемо з вами ремонтувати лікарні, храми, клуби, але дороги повинна робити держава – це її прямий обов’язок. Я буду лобіювати ваше питання, щоб кошти на дорогу були виділені!», - відповів нардеп.

Підняли жителі села і проблему освітлення вулиць, на яке потрібно 360 тисяч гривень. Народний депутат поінформував, що йому відома дана проблема, і питання можна вирішити, аби була проектно-кошторисна документація. Сільський голова Віталій Франчук каже, що усі необхідні документи є, і давно чекають коштів із держбюджету. Сергій Мартиняк пообіцяв пришвидшити процес.

Віталій Франчук звернувся також із проханням допомогти у реалізації програми «Чисте село», що ініційована Сергієм Мартиняком, у Білостоці.

«Я знаю, що дана програма відновилася і працює уже в Луцькому районі. Ми б теж хотіли долучитися. Щоб люди навчилися берегти природу і не викидали сміття собі під ноги», - повідомив голова.

Сергій Мартиняк підтримав ініціативу селищного голови і сказав, що готовий до співпраці.

Релігійна громада Білостока запросила Сергія Мартиняка у Свято-Михайлівську церкву, що є пам’яткою архітектури XVII століття і наразі потребує капітального ремонту.

«У церкви дуже гарна архітектура. Це унікальна пам’ятка. Такі церкви треба берегти, бо це не лише пам’ятка архітектури, а й поштовх для розвитку туристичного бізнесу, адже туристи цікавляться історією храмів. Тому будемо спільними зусиллями реставрувати вашу церкву», - сказав нардеп.

Опісля народний депутат України Сергій Мартиняк провів особистий прийом громадян. І пообіцяв найближчим часом допомогти вирішити їхні проблеми.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Мартиняк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець чувак! Хоч хтось згадує за села
Відповісти
і ви молодці..жаль що в одній державі живем..катя тоже молодець..і бізнес партньор юра єнакієвській..
Відповісти
ВЕТХИЙ ЗАВЕТ
Бытие
ГЛАВА 1.
И сказал Бог: да будет свет. И стал свет.
И увидел Бог свет, что он хорош, и отделил Бог свет от тьмы.
Відповісти
Йому до с...ки ваші дороги,йому головне щоби його ПАН-КУРЧАК розширювався і процвітав.Не "рисуватися" треба з "селюками" які розкрили роти на подачки і на виборах за вартість трьох курок продавали совість,а систему треба міняти.ПОРОЗУМНІШАЄТЕ-СТАНЕТЕ НАРОДОМ...!
Відповісти
вже народ-савєтскій..лизати навчений.за кусок хліба зароблений своїм трудом ганд...дякувати..
Відповісти
У вас що не новина - то "обіцяв", "пообіцяв", "отримають", "буде виділено"... Про конкретні дії, виконання обіцяного чи про здійснене фінансування, будівництво тощо пишіть, а не про те, що хтось комусь щось пообіцяв.
Відповісти