У Луцьку танцювали монахи. ФОТО

У Луцьку танцювали монахи. ФОТО
Монахи-кришнаїти з центральної та східної України у Луцьку танцювали, співали мантри та пропонували ведичну літературу.

Танцювали і співали кришнаїти у харінамі, тобто, сумісному вуличному прославлені Святих Імен, 11 липня у другій половині дня у центрі Луцька. Як розповів один із учасників заходу, який відрекомендувався монахом Олександром, присутні чоловіки приїхали з центральних та східних областей України.

Усі вони - з різних міст, однак їх об'єднує те, що вони дотримуються традиції гаудія-вайшнавізму та є брахмачарами. Тобто, мають певні обмеження у їжі, способі життя. Учасники групи - вегетаріанці, вони рано встають, дотримуються традицій ведичної культури, займаються йогою ти живуть при храмі.

«Ми приїхали, аби нести добро, любов, позитив. Люди не повинні ненавидіти один одного лише через те, що вони чимось відрізняються», - пояснив Олександр.

Монахи об’їздили вже частину міст. Загалом їхній тур триватиме близько десяти днів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 83
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блииин, и зачем столько непонятного текста, кто в нем разбирется и кому эти труднопроизносимые термины интересны?
Відповісти
Цікава секта
Відповісти
це не найгірше об'єднання, нехай співають, танцюють, прославляють свого Бога, кожен має право на свій символ віри. Вони не агресивні, не войовничі, мирні, бажають добра і любові усім!
Відповісти
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bOmoGan6cOg
Відповісти
Нагадують обранців верховної ради)))
Відповісти
Декілька років назад я дивилась на таких людей з осудженням і з настороженням.Але моя думка змінилась,коли я випадково потрапила до їхнього храму,поспілкувалася з ними.Це дуже доброзичливі люди.Кожен хоче безкорисно тобі допомогти.Ще мене здивувало те, що після служби там роздають просат-це освячена вегетеріанська їжа.Вони молодці,що не соромляться і виходять в місто співають і прославляють Бога.Чи багато з нас наважиться на таке!
Відповісти
Слова Кришны о самом себе: "Я - Яма, Бог смерти... Я - всепожирающая смерть... Я есть время, великий разрушитель миров, и Я пришел сюда, чтобы уничтожить всех людей" ("Бхагавад-Гита как она есть", глава 10, тексты 29, 34; глава 11, текст 32). И наконец главная характеристика: "...смерть - это Сама Верховная Личность Бога" ("Шримад-Бхагаватам", песнь 1, часть 2, глава 13, комментарий к тексту 19). Как тут не вспомнить слова Спасителя о диаволе, который был человекоубийцей от начала.

Признаками экстатической любви к Кришне, в частности, называются следующие явления: катание по земле, громкие крики, зевота, слюноотделение, бешеный хохот, тяжелое дыхание, отрыжка и др.

Все эти симптомы являются классическими признаками одержимости человека нечистыми духами (бесами). Понятно, как эти "явления" действуют на человеческий разум.

Секта ТОТАЛИТАРНАЯ,берегите детей.По городу скакали лишь бараны,гуру личико пока не показывал.
Відповісти
Барани не по місту скакали, а коментували під ніком 2 капитана 2 Харе Крішна :)
Відповісти
Здраствуйте, у вас есть высшое образование.........?
Відповісти
"ВысшОе"??? WTF?? И вы хотите поговорить об образовании??
Відповісти
здраВствуйте!
Відповісти
Доброї ночі!
Відповісти
У крішнаїтів поняття "монах" відсутнє. Вони практикують безрозсудні статеві стосунки, тому такого інституту, як "монашество" в них немає.
А взагалі, марна спроба щось комусь показати. Наш народ такого не проковтне і навіть не понюхає.
Відповісти
Блін, ти такий розумний і весь на понтах. А от уяви собі я це проковтнув і понюхав. Нащо розписуєшся за всіх? Пишеш так ніби українці це тупі створіння тільки ти один 'умнєнький'. Не твоє діло - не лізь.
Відповісти
Свободівець - крішнаїт??? Ахахахаха.... Нічого смішнішого за сьогодні ну чув. А хіба Бандера велів???
Відповісти
Та і казав я про Волинян, а не про українців. І потім, тебе якось ущемляє рівень інтелекту співрозмовника?? Ну то читай книжки. Дам пораду для початку: "Тоталитарные секты" (А. Дворкин)
Відповісти
Мій нікней не політичний. Чи ви думаєте, що партія його приватизувала? Книжки я і без ваших порад читаю. А ви менш "умнічайте" і повчайте. Ви не маєте права розписуватися за всіх, зокрема, за всіх волинян. Волиняни нічим не дурніші за харків"ян чи кримчан, звідки ці чоловіки приїхали.
Відповісти
Тада... І всі Волиняни крішнаїтами поставали. Шановний, як на крішнаїта, ви занадто емоційний. Спокійнійніше, а то чакри закриються. Підіть-но, помедитуйте, або ж спати лягайте.
Відповісти
Ха-ха. Очевидно по собі судите про медитування. Ну що ж, успіхів!
Відповісти
ну християнство ж проковтнув. Чому іншу дурістіку не може?
Відповісти
Санньяса (деванагари: संन्यास, sannyāsa IAST — «отречение») — этап жизни в индуизме, который характеризуется отказом от материальной жизни и сосредоточением на духовном. Человек на этапе санньясы называется санньяси, или санньясин. Питання є? :)
Відповісти
До даної релігії відношуся байдуже. Але як на мене, то вони несуть більше позитиву, ніж "традиційні" бородаті та пузаті релігійні вожді.
Відповісти
Ви просто в корінь цього "позитиву" не заглядали.
Відповісти
В "корені" всеукраїнської релігії позитиву взагалі не спостерігаю, а ці хоча би посмішку викликають.
Відповісти
Хто шукає, той знаходить. Очевидно, що ви, молодий і агресивно налаштований до християнства чоловік. Не виключено, що знання про "всеукраїнську", як ви висловились, релігію, у вас поверхні та своєрідні. Але, кожен обирає те, що йому до душі, - це безумовно! Ваше право любити хоч сатанізм.
Відповісти
Нікнейм у моєму випадку не свідчить про мій вік. Я не можу сказати, що я агресивно налаштований по відношенню до християнства, як і до будь-якої іншої релігії. Тому критично відношуся до позиції, коли все чуже називається сектою, а своя віра єдиноправильною.
Відповісти
Вік ваш визначив не за нікнеймом, а за принципом викладення думки.
Так, справа в тому, що і християнство не є рідним для наших земель, однак, прижилось краще ніж будь що не просто так - це однозначно, оскільки нічого в цьому світі не буває просто так.
Відповісти
Такими методи, якими "приживали" новітьню релігію на наших землях можна було "прижити" будь-яку - це не був свідомий обгрунтований вибір населення. Коли ж населення отримало необмежений доступ до будь-яких релігій, то бачимо, що почали приживатися не тільки традиційні церкви.
Відповісти
Це хибна думка. Всі ті "приживання" мали локальний характер. Хозари, які оточували нас, були жидами - не прижили. Монголи і татари були і мусульманами і язичниками, приживали своє 200 років, - теж не прижили. Тому, не так все просто.
Варто, як би хтось цього не хотів, згодитись з тим, що в більшості випадків, обрання християнства було свідомим, так само як це сталось по території всієї архіязичницької Римської імперії.
Відповісти
Прижилася та релігія, яка насаджувалася власними вождями, а не завойовниками. Чи Ви справді вважаєте, що вибір християнства був свідомим вибором населення, а не вказівкою тодішнього "гаранта"??)))))
Відповісти
Можна зі стовідсотковою впевненістю сказати, що наступники князя Володимира не були досконально християнізованими. Є факти того, що послідовники монаршого престолу повертались до віри предків і повертали народ(так само, насильно) - однак їхні спроби були марними. Причина проста, коли людина попробує щось краще від того, що в неї було до цього, до гіршого вона вже не схоче повертатись.
Відповісти
Можете пояснити мені "темному" чим християнство краще за іншу релігію???
Відповісти
В християнстві завжди є надія і право вибору. Та і рожевих окулярів при вході не видають.
Відповісти
Будь-яка релігія побудована по цьому принципу - будь хорошим хлопчиком і тоді можливо буде все ок. Або Вашими словами зроби правильний вибір і надійся.
Відповісти
Нууу, якщо говорити навіть про тих же крішнаїтів, то там все геть інакше. А насправді, якщо приглянутись, то можна побачити, що релігії геть різні.
Відповісти
А як на мене, то у всіх єдина основа, але різні декорації.
Відповісти
аж ніяк. В інеті все є. Тому, захочете - знайдете.
Відповісти
навіть біблія, якої у вас дома нема.

http://uk.wikisource.org/wiki/%D0%91%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D1%8F_(%D0%9E%D0%B3%D1%96%D1%94%D0%BD%D0%BA%D0%BE)

читати, читати і ще раз читати.
Відповісти
"та і рожевих окулярів при вході не видають" нічого смішнішого (і тупішого) за сьогодні не чув :))))
Відповісти
В кожного своє бачення, не бачу сенсу навязувати свою думку. Кожен залишиться при своєму.
З Exaboto у Вас вийшов більш бурхливий діалог))
Відповісти
Ахахаха..Що правда, то правда. Добре, що його нема. Та тут і доводити немає чого. Більше того, подібна розмова явно не для інтернет-переписки.
Відповісти
і не спиться дурневі....
Відповісти
всі ваші слова вже були спростовані вище. я лише можу додати що тільки дурень може думати що християнство насаджувалося мирно, і звичайно тільки той хто не читав біблію і не здатен до критичного мислення може писати що в християнстві є надія і право вибору. Подивіться в корень християнства :)))
Відповісти
PS. абсолютно згідний що подібна розмова не для інтернет переписки. В реалі у вас не було б жодного шансу :)))).
З сотні людей з якими я дискутував на цю тему, лише один виявився достойним соперником, але тільки тому, що він теж атеїст (а отже мозок виконує пряму функцію), і робив він це для спортивного інтересу :))))
Відповісти
Не перебільшуй свій ітелект. Ти навіть не можеш знати що буде з тобою завтра...
Відповісти
я не перебільшую, серед вчених дуже мало віруючих, ті хто слухають тяжку музику розумніші за тих хто не слухає. Це проста статистика. google в допомогу.
та і що порівнювати інтелект людини яка вірить в розмовляючи х змій, з тим інтелектом який в це не вірить? :))))
Відповісти
і це не хвальковість. Ваші численні поразки в реалі сформували мою зверхність :))))
Відповісти
Ну тоді скажи мені, чим ти відрізняєшся від тварини, і чому?
Відповісти
я теж тварина виду людина розумна. Відрізняється наш вид від інших тварин тим ми маємо більший коефіцієнт інтелекту, тим що ми вбиваємо за ради насолоди, тим що ми знищуємо навколишню екосистему, тим що маючи такий інтелект дехто з нас вірить в божків і вбиває за цю віру.
Відповісти
Ооооо, почалось. Псевдонаукова казуїстика.
Відповісти
а до чого тут казуїстика? ви з чимось не згідні? Чи вам потрібно з вікіпедії кожне слово пояснити.

Знов казуїстика так?
Відповісти
Ти якої статі?
Відповісти
чоловічої. а ти?
Відповісти
Дивно було, якби під моїм дівчачим ніком сидів мужик. Але то таке. Розмірковувати, раціоналізувати... ну це добре звичайно. Але нащо псувати подушечки пальців, друкуючи на клавіатурі, якщо кожна зі сторін залізно стоїть на своєму і аргументи опонента відкидає? Треба не філософствувати про любов, а любити (ну чи на крайній випадок - займатись нею); не розмірковувати про добро, а нести його у серці; не говорити про корисливість (хоч інколи і можна), а навчитись бути вдячним і так далі. А за цими використаннями нашого розумового апарату - і життя проходить, якось непомітно, а його і не так багато... Якось так.
Відповісти
чесно кажучи не зовсім зрозумів чому ти таке написала.
Про всякі міфічні почуття типу любов чи "нести добро в серці" я вже написав. Але мої погляди не забороняють мені, з вашої точки зору, бути "доброю" людиною.
Те що я не вірю в бога і не люблю людей не робить з мене злочинця. Я кохаю свою дружину, намагаюсь не порушувати закон, по мірі можливостей роблю "добрі" вчинки... Є час і на роздуми.
Типу того :)
PS я про любов не філософствую. Ви ж про колобка не філософствуєте? :)))))
Відповісти
Ти вправі думати і діяти як вважаєш за потрібне - це є твоє життя.
Відповісти
як і кожен з нас. Головне не порушувати закон (України):))))
Відповісти
А як же твої заклики братись за вила? Що здувся херой інтернет тролінгу?
Відповісти
всьому є свої межі.
Якщо хтось згвалтує вашу кохану ви ж не підете здавати його в міліцію? А може будете втілювати сценарії страшних фільмів жахів над ним?
Закон теж не ідеальний. Смертну кару відмінили :((((
Відповісти
А звідки у тебе, тварини, взявся розум, совість, свобідна воля?
Відповісти
це питання дуже глибоке, але мені не важко :)))).

Розум в процесі еволюції. Совість в процесі розуму :)).
А от воля вибору, тут не все так просто. Я в принципі більше схильний до того, що в нас насправді немає волі вибору, адже всі ми складаємся з матерії (атоми, кварки), отже на нас (на мозок в тому числі) діють закони фізики як і на всю іншу матерію. Я думаю для вас буде простіше зрозуміти термін "доля", хоча я його так ненавиджу... Все що має статися станеться, і те що ви можете вибрати між грушою чи яблуком тільки ілюзія. Немає в вас вибору. Якщо копнути мяч він не буде думати куди летіти, а просто полетить керуючись законами фізики і силою вашого удару.

це роздуми. було б цікаво побачити докази протилежного, але поки таких не має..., ну тільки звичайно не для тих хто вже знає всі відповіді на питання, що написані жидами декілька тисяч років тому...
Відповісти
Звідки у людей взялася така риса як любов (у широкому розумінні цього слова)? Адже "сучана наука" так і не довела, що тварини можуть любити . І скажи за якими законами еволюції людина може любити своїх ворогів.
Відповісти
любов це не риса. Любов це придумане поняття. Любов відчувають люди в яких певні ферменти, гормони виділяються і діють. Коли людина в силу своїх смаків відчуває симпатію до іншої людини. Коли в неї член стоїть :))))
А ви рахуте це типу серцем любити? Серце не любить і не думає, воно кров качає.
Відповісти
Не перекручуй термін. Якщо у тебе поняття любов зводиться до члена, тоді зтобою все зрозуміло. Любов це почутття яке має різні появи і воно не притаманне тваринам. Просто деякі люди через свою замозакоханість сюблять тільки себе це називається егоїзм (до речі це почуття також не питаманне тваринам так як уних лише рефлекси).
Противагою любові є заздрість вона також не притаманна тваринам чому?
Відповісти
ви мене не зрозуміли :)))
Я це ж і маю на увазі що ніякої любові як такої немає. Просто ми зпоетезували звичайну симпатію і статевий потяг. Що відчувають і тварини. Чому мій пес азіат спить (не в сексуальному плані) з дворнягою яка пролізла через вузеньку хвіртку?
Любов це ілюзія.
Самозакоханість, егоїзм, заздрість дійсно не притаманно тваринам окрім людей. І добре. Їм ще і не притаманний дебілізм. :)))

І поки не появились ми, Земля дихала чистим повітрям...
Відповісти
Ти відрізняєшся від тварини маючи свобідну волю. Можеш бути віруючим або атеїстом, добрим або злим, можеш придумати собі матрицю і жити в ній. Свобідну волю дав тобі Бог,і відповідь за своє життя будеш нести перед Ним. Можеш вірити, а можеш ні. Ніхто тебе не заставить. Просто люди, які не знають Бога до нього не повернуться.
Відповісти
Ну от і все здається. Ви намагались вести якусь мову, але коли аргументи закінчились ви спригнули на божка в якого вірите. Саме такі люди мене і смішать і лякають, адже вас більшість і це ваших рук справа. Томуто я і рахую що наш вид не правильно названий. Наш вид повинні називати "людина релігійна" а не "людина розумна"....
Відповісти
Аргументів безліч. Тільки скажіть чому я повинен переконувати людину із свобідною волею, яка сама себе заганяє у глухий кут безнадійності, вважає себе твариною, пропагує стерилізацію і.т.п., до якихось звершень. Якщо не маєш віри, то це твоя риса. Але знай, тварини вірити не можуть. Саме на тому грунтувалась наша дискуссія. Я її не переводив у релігійне русло по тій причині, що не хотів перед тобою метати бісер. Основною думкою було те, що люди відрізняються від тварин.
Так я вірю в Бога, а ти ні. Можливо ти віриш у щось інше це твої справи. Просто мене дивує твоя маніакальна ненависть до таких рис як віра, надія, любов.
Але менше з тим, дискуссія завершена... Ти не надав жодного аргумента, який заставив мене задуматись.
Відповісти
ти нічого нікому не повинен :))).
Тим паче коли ти не в змозі.

Про волю я тобі вище написав, але у тебе напевно мозок завис і ти мені не відповів.
Людина розумна це тварина і це факт, але якщо ти віриш що планеті 6000 років, то ти звичайно цього не сприймеш.
Вірять тільки наївні, я до вашої групи не відношусь. Я все сприймаю критично.
Як виявляється тварини все ж таки можуть вірити: ти ж віриш.
Не ти писав "Свобідну волю дав тобі Бог,і відповідь за своє життя будеш нести перед Ним." це не релігійне русло?
Звичайно я не надав тобі жодного аргумента. У нас з тобою різні поняття аргументів.
Втім, я розумію що це розмова ситим з голодним, але все ж твоя вся мова зводилась до запитань. Чому? Ти шукаєш на них відповіді? Чи ти думав мене загнати в куток своїм питаннями над якими в 7-му класі задумуються?
Ти ж на жодну мою думку не відпові, що не дивно коли нема чого сказати.....
Відповісти
Чесно кажучи конкретної відповіді я не почув. Ти типовий хвалько...
Я тобі полегшу питання. Совість-це усвідомлення і почуття моральної відповідальності за свою поведінку. Часто це суперечить розуму. До прикладу тварини поїдають слабших, а люди можуть займатись благодійністю. Звідки це у людей? Адже по "законам еводюції" сильніший вид знищує слабший.
Відповісти
Не варто полегшувати :))

Розум (інтелект) є губним чинником. Адже віруси та різні мікроби процвітають мільярди років, а ми з нашим інтелектом майже все знищили за 200 000 років.

Благодійність це типовий ущербний наслідок роботи інтелекту (як і знищення інших видів тварин, забруднення атмосфери тощо), адже тварини не займаються благодійністю, і до появи нашого виду відчували себе прекрасно, адже дійсно слабший повинен померти. А ми піклуємся про інвалідів шкодячи собі ж. Якби це цинічно не звучало...

Ми не є сильнішим видом. Ми є най розумнішим видом. Але розумом можна користуватися по різному. В нас все йде до того що ми знищимо самі себе, але ми не знищимо абсолютно всього живого. А воно відродиться.

Можливо ми є тою ланкою в еволюції яка повинна вимерти і залишити Землю в спокої. або ж задуматись що ми чворим, і для початку почати контролювати кількість людей..., або освоювати нові планети. Земля не гумова....
Відповісти
Чесно кажучи, аналізуючи твою відбовідь можна зробити висновок про тебе. Ти типовий нігіліст з замашками фюрера. А на рахунок планів про майбутнє землі це вже перебор.
Відповісти
абсолютно вірно, але про Гітлера це вже інша мова.
Так, я заперечую ті цінності які є в нашому суспільстві, адже вони ведуть до вимирання людства (а ще гірше, до знищення інших тварин і рослин). Я хочу щоб цінності були зовсім інші. Але вам зі мною буде напевно дуже важко погодитись, адже для мене головна цінність це жорстокий контроль народжуваності. Диктатура, якщо бажаєте. просто сподіваюсь що диктатор буде хорошим, чи в адекваті :))))))

Звичайно це крайнощі, але якщо наш інтелект працює так погано то який ще може бути вихід?
Відповісти
Рекомендую тобі зробити кастрацію. Почни з себе. Врятуй всесвіт! )))
Відповісти
ну от і приїхали. Саме такого типу речі пишуть люди яким нема чого сказати.
Попроси свого божка щоб розуму тобі дав :)))))
Відповісти
Ось і підтвердилось що ти балаболка і хвалько. Народжуваність він регулювати хоче. Я запропонував тобі зробити кастрацію, бо це є метод реалізації твоїх прагнень. Можливо тоді ти зрозумієш що любов це не реакція твого члена, а більш ширше поняття. А на рахунок розуму, то можеш вкрити собі черепну коробку і пошукати його там. Як знайдеш відпишеш))). На цьому дискуссію завершаю так як мені важко зрозуміти людину яка вважає себе твариною.
Відповісти
не варто намагатися здаватися таким тупеньким.
Як ти вважаєш скільки Земля може проормити людей? Не спіши з відповіддю, видно, що тобі треба трохи більше часу.
Втім, дітей я також не хочу, але це мої особисті справи.
Можливо колись і ти зрозумієш що любов, душа, добро, зло це поняття не конкретні, а лише суспільно прийняті поняття почуттів більшості...
Дискусію ти завершив вище. Щоб вести дискусію треба мати опонента. Ти ним не виявився...
Відповісти
)Ваші цитати:
"всі ми складаємся з матерії (атоми, кварки), отже на нас (на мозок в тому числі) діють закони фізики як і на всю іншу матерію","термін "доля", хоча я його так ненавиджу", "Немає в вас вибору. Якщо копнути мяч він не буде думати куди летіти, а просто полетить керуючись законами фізики і силою вашого удару".

тоді постає запитання: для того, щоб м"яч полетів, ХТОСЬ мусить його копнути. це беззаперечно, чи не так? згідно законів фізики по-іншому просто бути не може. а якщо ви не вірите ні у Бога, ні у долю, то яким же чином рухається людина? ХТО її "копнув", змусивши - в першу чергу - рухатись, і визначив її напрямок загалом? десь має бути точка відліку.
Відповісти
Я вам відповім питанням на питання. ХТО КОПНУВ БОГА???????
Ваша відповідь очевидна і передбачувана: - бог був завжди.
Так от, на вашу думку, чи не можливо щоб закони фізики і матерія були завжди (без початку і кінця, хай навіть і в інших станах)??? Чи вам треба придумати ще більш неймовірніший сценарій через неймовірні загадки всесвіту (які можливо ми так і розгадаєм)?
Чому обовязково повинен бути початок? Безкінечність має кінець?
Якщо ділити одиницю безкінечно довго на 2 ви дійдете до обсолютного мінімума?
Як ви рахуєте що більш ймовірно: - вічний всемогутній і абсолютно розумний творець, чи 4 закони фізики, простір-час і матерія що були вічно????
Відповісти
перепрошую, --так і НЕ розгадаємо :))
Відповісти
і те що ви написали це не згідно законів фізики, а через нашу логіку що потребує причинно наслідкового звязку. Якщо розглядати це питання з точки зору фізики, то на скільки б ми далеко не зайшли до розгадки всіх таємниць, це ніщо в порівнянні з безкінечність. Можливо природа сама по собі так влаштована, що просто не можливо пізнати її суть до кінця....
Але на все є відповідь. Вівцепаси 3000 назад вже все знали :)))))
Відповісти
ой)) питання до Exaboto
Відповісти
В Україні діє цілий ряд тоталітарних організацій, які фінасуються із-за кордону, в тому числі релігійні тоталітарні секти (ІСКОН, кришнаїтська секта гр. Росії Георгія Аїстова / він же гуру Авадхут Махарадж/ та інші різного роду кришнаїтські секти), де замість вивчення східної філософії та релігії йде “замаскована” пропоганда ненависті до свого етнічного коріння та релігії дідів і прадідів, всіх хто не визнає вчення ціх сект оголошено демонами. Учасникам секти, як правило молоді ( причому великий відсоток неповнолітньої молоді), втлумачують у мізки, що вони спілкуються з Богом (Крішною) через гуру. І якщо Крішна накаже виконати адептам самий незручний наказ ( в т.ч. і вбивство), то адепти мають виконати цей наказ не задумуючись. Знімається усіляка моральна відповідальність за вбивство людини, якщо воно вчинено «у свідомості Крішни»: «Будь-яка людина, що діє у свідомості Крішни… навіть вбиваючи, не здійснює вбивство, як і не опікується вона наслідками такого вчинку» («Бхагават-Гіта яка вона є». Розділ 18. Коментар до тексту 17). Для кращого “засвоєння вчення” адептам сект дають “прасад” (жертовна їжа), куди добавляють різного роду “рослинні приправи”, які викликають у адептів відчуття повної покори своєму гуру і т.п. До речі секта Георгія Аїстова відкрила свої філіали у Абхазії та Осетії , після того як ці території було відірвано у Грузії. Аїстов заявляє "в своїх проповідях", які адепти викинули на ютуб : "Нам неомходимо сейчас там ( в Абхазії і Осетії) создать святых".За цією організацією стоять “політичні” гроші ФСБ! СБУ необхідно було б вже давно зацікавитися цією організацією.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку танцювали монахи. ФОТО
12 липень, 2013, 11:01