У луцькому «Кораблику» відзначать середину літа

У луцькому «Кораблику» відзначать середину літа
Спекотними танцями відсвяткують у пивному клубі «Оболонь» половину літа.

Вечірка відбудеться 14 липня, ‒ повідомляють організатори.

«Ну от зненацька якось прошмигнула половина літа.. Так довго його чекали, і так швидко воно пролітає. Гадаємо, варто задуматись над тим, що пора подбати про свій відпочинок і трішки відірватись від своєї буденної роботи. Особливо, якщо у вас ще відпустка попереду, або вже минула..», ‒ йдеться в релізі.

Сьогодні ж, 12 липня, відвідувачів закладу розважатиме гурт «Дядя Гєна і Компанія» з Луцька, які грають pop-Jazz.

«Новий склад команди, яка відтепер працює з Геннадієм Гусенцевим просто вражає: Катя Маліборська, Остап Сухоцький, Вʼячеслав Короткий, Денис Валяєв! Круті музиканти не можуть робити недосконалу або нецікаву музику, тому радимо завітати цієї п'ятниці на їхній концерт і власними очима та вухами відчути цей кайф. Поп-джаз-кавери, які творять ці музИки, є універсальними, кайфовими, і вдало підійдуть для будь-яких святкувань чи просто першого вихідного вечора цього тижня», ‒ обіцяють в «Кораблику».

А в суботу, 13 липня, в «Оболоні» лунатимуть хіти «від 60-х і до сьогодні» ‒ у клубі будуть «Танці на палубі Кораблика».

«Йо-хо-хо! І бокальчик пива! Гадаємо, що сучасні пірати гукали б саме так! В Луцьку є завжди чудове місце, де абсолютно легко можна почуватись піратом, носити «тільняшку», відриватись по повній (маємо на увазі на танцмайданчику) і почуватись, як вдома! Класично, «Кораблик" завжди затягує до себе хороших людей хорошими традиціями та не менш чудовою музикою! У цю суботу ми не будемо обмежуватись в стилях і часі (окрім традиційного формату), а відправлятимемо до наших динаміків і ваших вух купу хітів від 60х років і до сьогодні! Приходьте обовʼязково! Буде весело», ‒ йдеться в повідомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькому «Кораблику» відзначать середину літа
12 липень, 2013, 12:17