У місті на Волині – «холодна війна» між мером і депутатами. ВІДЕО

У місті на  Волині – «холодна війна» між мером і депутатами. ВІДЕО
У Нововолинську триває "холодна війна" між мером та депутатами міськради-членами групи "Спільна думка".

Міський голова Віктор Сапожніков (на фото) відповів на докори з боку обранців громади, які стверджують, що недоцільно витрачати півмільйона гривень на ремонт площі перед пам'ятником воїнам-прикордоникам, - йдеться в сюжеті СТН, опублікованому Нововолинським інформаційним порталом.

Нагадаємо, депутати навіть висловили думку, що градоначальник таким чином підставив голову Волинської ОДА Бориса Клімчука.

Також обранці громади пропонують використати згадані гроші на ремонт вулиці Некрасова.

Натомість Сапожніков побоюється, що через таке ставлення депутатів до асигнувань з області місто може втратити ті кошти, які виділили, та й сам меморіальний об'єкт.

"Це попало нам з обласного бюджету. Не з міського, а з обласного. Взагалі цього року як ніколи багато ми плануємо зробити по дорогах. В тому числі й ця дорога на Некрасова. В розпорядженні №76 майже 400 тисяч дорога на Некрасова. І вже розпочате її будівництво", - зауважив посадовець.

Водночас він пригадав, що під час виборів до міської ради Партія регіонів використовувала гасло "Партія регіонів запропонувала - міський голова підтримав".



"Підійшов до мене Андрій Самков (регіонал, депутат міськради, член групи "Спільна думка", - ред.). Я кажу: "Будь ласка, будемо". Але старайся витянути з області... кошти додаткові. Але цього чогось не робиться. А коли значить я домовився і є розпорядження голови ОДА і вже проплачені гроші. Починаються чомусь отакі от речі. Не зрозуміло мені", - зауважив мер.

"Чи це просто хочуть приподнести саме групу "Спільна думка", що отакі борці за народ, але це фактично буря в стакані води", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
неможуть поділити от і сваряться..
Відповісти
Та то просто Самков хоче в МЕРИ, от і піариться!
Відповісти
а в Луцьку для чого розворотили той меморіал?прибудинкові території треба робити,дороги,фасади будинків і т.д.
відмивають гроші.
Відповісти
Замовний ролик з підтасованими фактами від каналу, що належить Сапожникову. Коментарі, про те, що про цей ролик думають жителі Нововолинська, можна прочитати на Нововолинському порталі.
Відповісти
Для нашої країни вцілому,для керівництва в Києві. і для таких мерів на місцях,це вже не нонсенс,а закономірність,норма-лікувати ноги коли болить голова!Уявляєте,скільки це пафосу,показухи і дешевого популізму-все встилі"аля я НУКОВИЧ"-всі,всі "таракани" зі щилинок повилазять лєнточку перерізати-пам*ятник ветеранам відреставрували!!!Та якщо на те пішло,то в шану для тих же ветеранів в Україні зробили бодай саме маленьке,елеметрарне як,наприклад.звільнили би від квартплати,тощо!За живих думати треба і ветеранів і молодь,а пам*ятники ці ще десятиліттями відстоять,благо не такі марнотрати їх будували
Відповісти
У 2006-2007 роках в Нашому Місті Була фотографія керівника фірми "Реммерс" одіозного Новосада Ігоря івановича, який розпинався про якусь якісну фарбу , якою був зробленний капітальний ремонт памятника Прикордонника на суму дай боже пам'яті близько 40-50 тис.грн.Де той капітальний ремонт
Відповісти
Слухав по ТТІ думку(інтерв*ю) мера відносно подій навколо пам*ятника прикордоннику!От вміє людина плутати грішне з праведним!Треба випускати на велику сцену,такі таланти пропадають!Як на мою думку ,то людина взагалі забула,що бути мером міста-це як мінімум служити громаді міста,людям які тебе обирали з вірою в те,що мур буде вістоювати їхні інтереси і права прислуховуватись до думок.бажань
Відповісти
Останні новини
У місті на Волині – «холодна війна» між мером і депутатами. ВІДЕО
12 липень, 2013, 15:12