ПриватБанк запустив безконтактний мобільний еквайринг*

ПриватБанк запустив безконтактний мобільний еквайринг*
ПриватБанк запустив принципово нову безконтактну мобільну технологію прийому платежів по пластикових картах для малого бізнесу.

Тепер, аби прийняти платіж по карті за допомогою смартфону, не потрібно купувати і встановлювати міні-термінал ‒ досить сканувати карту камерою смартфону з програми iPay, і підтвердити платіж.

«Процедура прийому платежів «розпізнавалкою» карти ідентична вже звичній всім процедурі Інтернет-еквайрингу, коли клієнт підтверджує платіж введенням терміну дії картки та CVV-коду, ‒ говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. ‒ Якщо у вас є смартфон, ви вже готові приймати платежі за картками, такий спосіб еквайрингу дозволяє приймати платіж набагато швидше, ніж із кардрідером, що розширить сферу застосування технології, а клієнти будуть завжди задоволені якістю прийому платежів».

ПриватБанк став першим банком Євразії, що запровадив технологію оптичного розпізнавання карт. Безконтактний мобільний еквайринг доступний як корпоративним, так і приватним клієнтам банку в Україні та Росії. Щоб почати використовувати сервіс, досить завантажити безплатний додаток iPay і підключити карту або рахунок, на який будуть зараховуватися платежі. Безпека транзакцій забезпечується використанням передового стандарту безпечних платежів 3Dsecure.

Технологія мобільного еквайрингу ПриватБанку iPay була запущена на ринках України та Росії в 2010 році і на сьогодні є найпопулярнішою в СНД мобільного системою прийому платежів. За даними на 25 червня, активними користувачами системи є 150 тисяч клієнтів, найактивніше цей сервіс ПриватБанку використовується в таксі, сфері побутових, страхових послуг, нотаріату тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк запустив безконтактний мобільний еквайринг*
13 липень, 2013, 11:10