Лучанин потрапив до збірної туру за шедевральний гол бісиклетою. ВІДЕО

Лучанин потрапив до збірної туру за шедевральний гол бісиклетою. ВІДЕО
Гравець "Волині" Віктор Хомченко, який забив у ворота суперників красень-гол бісиклетою, потрапив до смиволічної збірної 2 туру Першої ліги.

Про це повідомляє пресслужба ФК "Волинь".

У другому турі чемпіонату України в Першій лізі «Волинь» навряд чи задовольнила виїзна нічия у матчі проти «ВПК-Агро» (1:1). Однак, як і у першому турі, «Хрестоносці» не залишилися без індивідуальних номінацій у традиційних підбірках найкращих на сайтах «Спорт Арена» та «FootBoom». Так, гол ударом через себе Віктора Хомченка безальтернативно на обох сайтах був визнаний найкращим у турі, а сам нападник «Волині» увійшов до символічних збірних туру на обох сайтах. Цитуємо «Спорт Арену»:

«Нападник – Віктор Хомченко (Волинь)

Автор найкращого голу туру забив через себе в падінні, що давало лучанам надію на першу перемогу в сезоні й при новому тренерському штабі. Хомченко постійно працював на команду: не лише пробивав іще, а й корисно опускався за межі карного майданчика. Кілька разів Віктор гостро атакував з флангів, і не його вина, що своєчасні подачі та простріли не знайшли логічного завершення. Приємно відзначити, що форвард додає і стає тим Хомченком, якого свого часу називали одним із найголовніших талантів Волині».

Гол Віктор Хомченка можна побачити на 34 хвилині відео.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанин потрапив до збірної туру за шедевральний гол бісиклетою. ВІДЕО
16 вересень, 2020, 07:25