У Луцьку відомий телеведучий і кавеенщик пропагував тверезе життя. ФОТО

У Луцьку відомий телеведучий і кавеенщик пропагував тверезе життя. ФОТО
У Луцьку за участю відомого кавеенщика та телеведучого Євгена Сморигіна відбулась акція «Краще тверезе життя».

Захід відбувся 14 липня при вході до Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, - повідомили у прес-службі УПЦ МП.

Розпочали концертну програму луцькі брейк-дансери, а потім перед присутніми виступила майстер спорту України міжнародного класу, учасниця олімпійських ігор в Пекіні 2008, бронзова призерка чемпіонату Європи Надія Миронюк. Вона закликала присутніх жити тверезо, і навіть розповіла своєрідну притчу.

«Людині було запропоновано вибрати один із трьох гріхів – вбити людину, зґвалтувати жінку або випити пляшку вина. Звісно, людина обрала третє. Але після випитої пляшки вчинили перші два гріхи», - таку повчальну фабулу розповіла спортсменка.

Юний волинський співак Микола Ющик виконав кілька вокальних композицій, зокрема народну пісню «Їхав козак містом» та пісню португальською мовою.

Згодом на сцені виступив виконавець музики в стилі «хіп-хоп» Станіслав Романенко, він виконав композицію «Лети».

Сам Євген Сморигін, під час свого виступу докладно розповів про шкідливий вплив алкоголю не тільки на тілесне, але і на духовне життя людини.

Завершили концертну програму Оленка Олійник із піснею «Молитва» та Галина Конах із піснею «Подаруй любов».

Цікаво, що Станіслав Романенко визнав, що після знайомства із Євгеном Сморигіним вирішив вже з цієї ж неділі не вживати алкоголь, про що хлопець оголосив зі сцени.

«Звільнитись від цієї пагубної залежності без помочі Божої неможливо. І ми хочемо, щоб люди, особливо молодь, знали, що спиртне шкідливе, і обходились без цієї отрути», - сказав у коментарі прес-службі Волинської єпархії Євген Сморигін.

Довідка

Дійство було організовано православним братством тверезості ім. святого праведного Іоанна Крондтштатського у партнерстві з Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спілки громадських організацій «Молодіжна платформа», за підтримки Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна», Волинської обласної громадської організації «Твори добро».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відомий телеведучий і кавеенщик пропагував тверезе життя. ФОТО
15 липень, 2013, 08:12