Блохін і Кварцяний ‒ про нічию «Динамо» та «Волині»

Блохін і Кварцяний ‒  про нічию «Динамо» та «Волині»
На думку головного тренера луцької "Волині" Віталія Кварцяного (на фото), команда "не втратила обличчя" в матчі з київським "Динамо".

"У матчі з київським "Динамо" ми не втратили своє обличчя – і це найважливіше", - цитує наставника клубна прес-служба.

Нагадаємо, 14 липня "хрестоносці" на виїзді зіграли внічию з киянами.

"У нас багато питань по організації гри, конструктивності. Ми виходили на цікаві позиції, але брак впевненості та досвіду гравців не дозволяли нам гостро завершувати атаки. Швидко втрачали м'ячі і швидко бігли назад. Показали хороший футбол лише в перші хвилин п’ятнадцять, а потім почали грати на утримання рахунку", - прокоментував перебіг поєдинку Кварцяний.

Тренер каже, що втратив голос, коли кричав футболістам, аби вони грали сміливіше.

"Не потрібно боятися програти 7:5, але потрібно намагатися показати гармонійний футбол. У деяких моментах ми виглядали не надто перспективно, хоча перспективи були", - додав він.

Також Кварцяний відзначив вдалу гру захисника Ванче Шикова у другому таймі та висловив невдоволення діями нападника Олексія Бабиря, якого замінив у першому таймі.

"У нього немає характеру, не може ні відібрати м'яч, ні обіграти, ні віддати пас – і весь час бурчить", - пояснив тренер.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО: "ДИНАМО" - "ВОЛИНЬ" 1:1


Наставник київського "Динамо" Олег Блохін після гри з Волинню виглядав розчарованим, - пише Football.ua.

"Нервова гра, ми повинні були обіграти "Волинь", але не реалізували моменти і пропустили необов'язковий гол, гол з роздягальні... Ми втратили два очки і надолужувати доведеться в іншому місці - з "Шахтарем", "Металістом", - каже Блохін.

"У другому таймі "Волинь" стояла стіною. Попереджали про це команду. Будь-яка команда, яка не може показати клас, просто б'ється", - відзначив тренер.

"Чи вивчали суперника? А як вивчати, якщо вони ніде не грали? Якихось гравців я знав, а про решту навіть уявлення не було. Але знав, що стоятимуть стіною - це стиль Кварцяного. Молодець! Треба привітати його з завойованим очком ", - додав головний тренер "Динамо".




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як не грали? То ж грали на зборах. Чи мали в якигось комерційних турнірах грати, щоб по телевізору показували.
Відповісти
Останні новини
Блохін і Кварцяний ‒ про нічию «Динамо» та «Волині»
15 липень, 2013, 08:24