Дячук не виключає причетності до свого побиття інших депутатів Луцькради

Дячук не виключає причетності до свого побиття інших депутатів Луцькради
Депутат Луцької міської ради, начальник управління транспорту і зв’язку Рустам Дячук заявив, що не виключає причетності до інциденту з його побиттям котрогось з депутатів Луцької міської ради.

Про це Дячук сказав у розмові з репортером ВолиньPost.

Інцидент Дячук не пов’язує з депутатською діяльністю, але підозрює, що причиною могли стати його професійні обов’язки. Адже з червня 2011 року Дячук очолив транспортне управління міської ради.

«Дорогу з особистих я нікому такому не перейшов. Можливо, тільки як начальник управління. З таксистами то не зв’язано. То більше зв’язано з пасажирським транспортом, автомобільними перевезеннями… Тендери, суди і все інше», - припускає потерпілий.

«Я вже казав працівникам міліції: мені ще півроку тому говорили, що відносно мене було замовлення. Тоді мені просто сказали: «Дивися, є інформація, що тебе замовили, аби дати тобі зрозуміти, аби ти не робив тих речей, які певним особам не подобається. Я казав: та ну! Не ті роки, що можна було так», - говорить Рустам Дячук.

Втім головний транспортник міста каже, що не може припустити ні того, від кого конкретно таке замовлення надійшло, ні які саме дії начальника транспортного управління могли так розізлити.

На запитання, чи підозрює він когось з депутатського корпусу Дячук відповів: «Є деякі такі бачення. Але я працівникам міліції виклав все. Сказав, хто, що і при яких обставинах мені говорив. Коли вони підтвердять – тоді воно стане відомо. Тим більше, що я взнавав, що це не перший випадок вирішення цих питань таким чином цими людьми».

Читати повністю матеріал "Рустам Дячук: «Мені ще раніше казали, що мене «замовили»"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Класичний метод Голєвих: погрози, шантаз, залякування, побиття. Ради шелестіння "зелених" ці шакали не зупиняться ні перед чим. 19 століття. Чікаго. Джек Лондон. Боротьба за ресурси і переділ. Читайте, панове, історію.
Відповісти
Всі тоже знають. Чесне слово, мені простому жителю, хочеться прийти на сесію і плюнути в ту самозадоволену пику цій дамі. Але ж ну , вони живуть 90-ми, заб'ють і скажуть, що так і було.
Відповісти
Я не поняв, що це Голєві відлупцювали Рустама? Так цеж скандал, ну це точно не по - європейській.
Відповісти
Останні новини
Дячук не виключає причетності до свого побиття інших депутатів Луцькради
08 лютий, 2012, 14:15