Багатодітній родині з Луцька подарували елітний будинок. ФОТО

Багатодітній родині з Луцька подарували елітний будинок. ФОТО
У липні поточного року під час приїзду на Волинь до президента України Володимира Зеленського звернулася багатодітна мама з Луцька, що виховує восьмеро дітей на 17-ти квадратних метрах.

Так, 21 вересня, голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко вручив щасливій родині ключі та пакет документів на будинок, що розташований в селі Боратин Луцького району, - інформують у Волинській ОДА.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Діти сплять по двоє»: як живе багатодітна родина з Луцька, яка попросила у Зеленського квартиру. ВІДЕО

Реалізувати мрію багатодітного подружжя Ольги і Ростислава Калити вдалося завдяки підтримці цілої команди: компанія «Автомагістраль-Південь», придбала для родини новозбудований будинок та виділила кошти на проведення внутрішніх ремонтних та оздоблювальних робіт будівлі, в якій є вітальня, кухня, 4 спальні кімнати та дві ванних кімнати. Обласна державна адміністрація допомогла з пошуком будинку та після завершення ремонтних робіт облаштує приміщення необхідними меблями.

Керівник компанії забудовника ЖК «Сімейна фортеця» взяв зобов’язання завершити ремонтні роботи упродовж місяця.

Щаслива сім’я, що так довго мешкали у маленькій однокімнатній квартирі з дітьми, запросила гостей розділити з ними їх довгоочікувану радість - оглянути нову оселю. Діти одразу ринули показувати кімнати, які вже встигли розділити між собою. Батьки ж розповіли де планують поставити великий обідній стіл, щоб зможуть вечеряти усі разом великою сім’єю, а ще і друзів запрошувати.

Як відзначила пані Ольга, що емоції досі переповнюють та почувається ніби у казці «Попелюшка». Про такий будинок мама вісьмох дітей могла лише мріяти, і він перевершив усі сподівання, бо біля оселі є прибудинкова територія, де всі діти, які раніше фактично не мали змоги розминутись на 17 метрах, тепер зможуть безпечно гратись на подвір’ї. А ще щаслива мама каже, що завжди мріяла біля будинку посадити троянди і, тепер, зробить це вже цієї осені.

«Я розуміла, що у всіх є проблеми, і не лише я щось просила у президента. Але коли мені подзвонили і сказали, що житло нададуть, то довго не могла оговтатися. У мене досі просто немає слів. Я щиро дякую президенту та усім, хто нам допоміг. Це просто казка», - сказала Ольга Калита.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так а що зміниться? За який вони будуть комунальні оплачувати? Потім це все утримувати? Головне настругати тих дітей. І чекати на дєцкі.
Відповісти
Дай, Боже, здоровля пану Погуляйка.
Відповісти
Чому я маю їхати за кордон, пахати довго і важко, щоб заробити на житло?
Ці ледарі і попрошайки тільки знають як ''чірікатись''. Він безробітний, вона безробітна , все супер, потім будуть клянчити на внутрішні роботи та на ворота, а комунальні- субсидію. Борги- зпишуть, вони ж бідні.
,,КТО НЕ РАБОТАЕТ - ТОТ ЕСТ''
Відповісти
Циган не так любив дітей, як ту справу !
Відповісти
Щиро радий за цю родину,а люди які брали участь у підтримці всього цього дійства Великі молодці.Слава Україні!!!
Відповісти
Створили прецендент ! Таких є багато. Закон для всіх однаковим має бути !
Відповісти
Який щирий і доброзичливий у нас НАРОД.
Відповісти
Вони працюють і чоловік і дружина! Ви особисто знайомі, що всяку х... пищите? Що в нас за люди - це просто жах що поруч таке бид...о живе!!! Ця країна невиліковна :(
Відповісти
Ну то почніть з себе! Скрізь все по закону робите, а від інших чогось вимагаєте?! Закони вони згадують коли особисте для себе, а коли інших стосується... Йдіть краще і "зелену жабу" заздрощів кудись закопайте!
Відповісти
Хай сім'я щасливо живе у новому будинку.
Відповісти
Я не можу зрозуміти чи коментатори довбой..и чи попросту заздрять.
1)Діти - це щастя. Ніхто не має права дорікати їх в цьому.
2)У людей не було можливості покращити свої житлові умови.
3)Спеціально народжувати дітей (згідно вашої думки) заради наживи, це як мінімум не логічно. Тому що шанс на те що вам щось виділять чи допоможуть мізерний.
Відповісти
Останні новини
Багатодітній родині з Луцька подарували елітний будинок. ФОТО
22 вересень, 2020, 14:24