Ексзаступник керівника управління СБУ на Волині очолив теруправління ДБР

Ексзаступник керівника управління СБУ на Волині очолив теруправління ДБР
Заступник директора Державного бюро розслідувань Олександр Соколов представив нових керівників територіального управління Державного бюро розслідування, розташованого у місті Хмельницькому.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

«Мій приїзд сюди – це, перш за все, висловлення поваги до тих людей, які тут працюють, до роботи, яку вони тут виконують і бажання встановити взаєморозуміння між відповідними структурами на тій території, де ми працюємо», – зазначив Олександр Соколов.

За результатами відкритого конкурсу на посаду директора Територіального управління ДБР у місті Хмельницькому із званням полковника Державного бюро розслідувань призначили Владислава Васильєва. Останні 4 роки він обіймав посаду заступника начальника управління – начальника відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України у Волинській області.

«Задачі, поставлені перед новою службою ДБР, доволі серйозні. Основне, на чому слід наголосити, що зараз, окрім слідчих, нам необхідно підібрати оперативний блок, провести відповідні конкурси, переатестувати діючих працівників. Ми обіцяємо показати державі, що ми – результативна служба і результативне Територіальне управління Державного бюро розслідувань, а з урахуванням того, що ми працюємо у 5 областях, роботи буде багато», – відзначив Владислав Васильєв.

Нагадаємо, теруправління Державного бюро розслідування, розташоване у місті Хмельницькому, поширює свою діяльність на Хмельницьку, Вінницьку, Житомирську, Рівненську та Чернівецьку області.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ексзаступник керівника управління СБУ на Волині очолив теруправління ДБР
24 вересень, 2020, 10:30