На Луганщині розпочали будівництво нового КПВВ

На Луганщині розпочали будівництво нового КПВВ
На Луганщині в місті Щастя розпочали будівництво нового пункту пропуску через лінію розмежування.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

"В місті Щастя, що на Луганщині, триває розбудова додаткового пункту пропуску через лінію розмежування сторін. Рішення про будівництво нового КПВВ прийняли під час зустрічі Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 року", - йдеться в повідомленні.

Будівництво додаткового пункту пропуску здійснюватимуть у два етапи. Спочатку облаштують пішохідне сполучення, потім - автомобільне.

До будівництва залучили особовий склад Збройних сил України, Державної прикордонної служби, а також представників військово-цивільних адміністрацій Донецької та Луганської областей, робочих Попаснянського районного водоканалу та регіональної служби автомобільних доріг.

Наразі триває будівництво дорожньої мережі і ремонт мосту через річку Сіверський Донець.

"Уже розчистили майданчик для розгортання сервісної зони. Крім того, на відведену ділянку доставили та встановили три мобільні житлові модулі", - йдеться в повідомленні.

Відкриття нового КПВВ "Щастя" запланували на 10 листопада 2020 року. Очікувана пропускна здатність - 10-15 тис. осіб і 3-5 тис. транспортних засобів на добу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Готелі, мотелі їм побудуйте, заберіте останню копійку у наших пенсіонерів, які віддавали свої пенсійні гривні на армію, а ті кричали путінввєді... Вони люди,а ми ні.Діткам ці гроші краще віддайте онкохворим, може кого спасете. Але, де влада олігархів-сепаратистів гудків, подумає про людей українців! Поставили свого *болванчіка*і гноблять українців.
Відповісти
Останні новини
На Луганщині розпочали будівництво нового КПВВ
25 вересень, 2020, 02:42