Стильний Луцьк. Портрет дня: Андрій Карбовський

Стильний Луцьк. Портрет дня: Андрій Карбовський
Андрій Карбовський, 18 років, студент

Джинсовий стиль виник з робочого одягу початку минулого століття. Досі цей стиль залишається популярним серед людей абсолютно різного віку: джинсовий одяг є в гардеробі кожного.

Червоні кеди і кепка Андрія підкреслюють молодіжність серйозної темно-синьої джинси.

Закочені рукави куртки не тільки рятують від літньої спеки, а й додають шарму і стилю в цілому. Однотонний рюкзак відповідає простоті решти речей і не псує загального враження.

"Одяг купую на секонд-хенді, бо для мене це - доступно, якісно і стильно. Також замовляю в інтернет-магазинах", - каже хлопець.

"Ношу взуття лише фірми Vans. Повністю довіряю цій марці, їхнє взуття влаштовує мене по всіх показниках. Якщо спортивне взуття, то - Nike", - зізнається Андрій.

Він додає: загалом йому подобається одяг американських робочих та скейтерських брендів - таких як Dickies, Carhartt, DVS.

"Деякі непогані речі робить фірма H&M, яка крім того спеціалізується на вуличному молодіжному одязі", - додає Андрій.

"Зазвичай одягаю джинси, або брюки, кеди, футболку і завжди беру з собою рюкзак. Доводиться носити багато речей, які в кишеню просто не вміщаються. Інколи одягаю кепку. Аксесуарів майже не ношу", - розповідає він.

Андрій зізнається, що досить часто відвідує секонд-хенд. "Не має значення - у день завозу, чи ні. Зазвичай, коли я бачу магазин, то заходжу всередину. Скажу, що на успішні покупки мені дуже щастить", - запевняє герой рубрики.

"Найдешевшу покупку важко визначити. Дуже багато речей коштували мені менше десяти гривень: футболка Carhartt за 1,25 гривні, кофта Puma за 7 гривень. Найдорожча покупка - це кросівки за 600 гривень", - пригадує Андрій.

Секрет оригінального стилю від Андрія Карбовського: "Не потрібно ставити себе в рамки і обмежувати свій стиль".

На фото:
Кепка - Supreme, куртка - Levi's, рюкзак - eastpack, футболка - Dickies, штани - H&M, взуття - Vans.





Рубрику веде Сергій НЕСКАЖУ
Фото Олександра КОТИСА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 67
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
макасінчики хороші
Відповісти
де ця лавка з останнього фото?там флет нормальний?
Відповісти
Такий молодий хлопчина, а вже встиг у вуха "колеса" поначеплювати і велике тату на передпліччі зробити. Без цього ніяк? Сподіваюсь, що хоч спортом займається (принаймні його верхня частина тіла і шия на те вказує).
Відповісти
"колеса"ахахахах.це називається тунелі.
Відповісти
)замечательная идея со временем. это вроде и не хорошо,и не плохо, но это отличительная черта).

Автору. прислушайтесь к советам в комментариях к предыдущей статье. обязательно возьмите на вооружение комментарий «Юлии», все до последнего слова сказано верно – и что касается классического стиля, и что касается описания стилей вообще. надо правильно их описывать. а еще лучше – не описывайте вообще, ставьте только фото и все. для каждого, чтобы определить «стильно» или «не стильно»(но не стиля конкретно – такая задача не стоит), этого достаточно.

не Автору, а так... вообще. хорошая рубрика, и читателей много).все разные и по большому счету хорошие ;). думаю, не прошло на замеченым появление какой-то «бунтарки» или «бунтирки», как там её. ее слова, адресованные автору, в принципе, правильные, но сказаны плохо. Автору и так нелегко, а, как известно, даже самую великую идею легко загубить, если в тебя никто не верит.
и уж тем более, читая комментарий ««БУНТАРКИ»», невозможно не вспомнить слова Марка Твена: «Избегайте тех, кто старается подорвать вашу веру в себя. Эта черта свойственна мелким людям. Великий человек, наоборот, внушает вам чувство, что и вы сможете стать великим.»

за сим откланиваюсь. С ув. Ржунимагу.

а да, чуть не забыла… передайте «маме», что слабые ногтевые пластины – не самая большая беда в жизни. есть еще ложь и непорядочность.

теперь все.
Відповісти
Займається теніс на компі грає))))
Відповісти
Прям дуже стильно.....
Відповісти
Стильний юнак, але мені не довподоби колеса у вухах.
Відповісти
симпатичний хлопчина!
Відповісти
Так був вже такий. http://www.volynpost.com/news/17041-stylnyj-luck-portret-dnia-pavlo-gil Джинсова куртка, водолазка, джинси, кеди і дивна кепка. Ні ну в цього ще тунелі, але загалом одне і те ж (((((((((((((
Відповісти
А що будемо робити через років так 5 -10 з вушками?
Відповісти
зтянуться вушка
Відповісти
Вполнэ норм на кожен день! + за татушку від Луковнікова=)

Головне не боятись експерементувати і носити те, що подобається саме тобі, а не нав*язано іншими.
Автору взагалі респек за рубрику. Професійний чи не професійний опис стилей, думаю, не грає ролі, так як ця рубрика є створена з ініціативи Сергія і відповідно його баченню хай і суб*єктивному. Головне - вона існує і піпл хаває, раз стільки знаходиться небайдужих коментувальничків=)
Стиль теж річ не однозначна і не визначена, і часто різні стилі поєднуючись утворюють нові, тому, думаю, кожен може називати стильним те що ним вважає, а вже діло інших - підтримувати його в цьому чи ні. Так, наприклад, створюються сезонні тренди і "нові стилі" щороку "аля Варшавський" і переважна більшіст їх підтримує.
Рубріка - впєрйод!
Відповісти
А на останньому фото хлопець такий задуманий, ніби якусь теорему доводить або розмірковує над глобальними питаннями людства.
Відповісти
І да.... кеди кльові, дуже кльові. Зустріла б в темному провулку...пішов би додому в шкарпетках:evel:
Відповісти
А джинси по розміру "звєзда дня" не знайшов де купити?
Відповісти
Трохи великоваты, правда?
Відповісти
Угумсь
Відповісти
І будете вражені, там начхати людям в чому ти, хоч в піжамі ходи, ніхто не буде тикати пальцем, кричати, завужені штани а-а-а-аааа!!!
Ніхто не заморочується на тряпках, носи що завгодно, аби не робив проблеми іншим.
Відповісти
там всі толерантно один до одного ставляться, а в нас люди не заснуть поки когось не "вкусять"
Відповісти
да от жаль що армія у нас в україні слабенька, бо відслужив би цей хлопчина, там би вставили трошки чоловічого мозку і ходив би нормальний хлоп! Без образ, я його не знаю..може нормальний хлоп, але прошу тебе схаменись..і одягайся нормально!
Відповісти
Підтримую Гена
Відповісти
підтримую, ато ходять як доходяги з гей клубу.
Відповісти
Підтримую, в нас забули як має виглядати справжній юнак.
Відповісти
На моей памяти мода на зауженные джинсы было три или четыре раза.
Відповісти
оторвали коммент и смысл потерялся)))) Это был ответ критикам зауженных штанов. Носили их уже не раз, и все живы остались, нормальные штаны))))
Відповісти
Можливо і цей хлопець (як учорашня героїня) надихне когось на поезію?
Відповісти
І тут мені все стало ясно. Є Сергій НЕСКАЖУ, який веде цю незрозумілу рубрику, піарить і себе і своїх друзів. Всі герої в приблизно однаковому стилі (інколи навіть з відсутністю стилю і смаку). Тому чим мене ця рубрика має зацікавити?
Відповісти
а що в рубриці незрозумілогО? Луцьк - це село, тут всі один одного знають, а якщо не знають, то принаймні коли-небуть зустрічали на вулиці. усіх ми зустріли на вулиці.і навіть якщо дехто з них мені знайомий, то це не означає, що сюди вони потрапили саме через це. ми обираємо людей за тим, як вони одягнені.
Відповісти
то де гапи?
пофоткай мене в адіку на районі
Відповісти
з циганами разом
Відповісти
Як на мене, не зовсім коректно називати місто у якому живеш - селом.
Відповісти
Він так звик..
Відповісти
це ніскільки не образа. я про інше. однаково всі між собою знайомі.
Відповісти
Що по-вашому ознаяає, Луцьк - це село? Неможу зрозуміти чи це образливо чи ні... До села нічого не маю, але якщо Луцьк-село,то село тоді що?
Відповісти
...Це до Сергія НЕСКАЖУ
Відповісти
якби ви змінили назву рубрики на стиль Луцька а не стильний Луцьк, до вас жодних претензій не було б. А так це ваш смак, а судячи з коментарів - несмак.
Людина має право будь в чому ходити (так як "на вкус і цвет"), а ви тут говорите що білі кліпси в вухах 18-ти річного юнака це стиль. А моя думка - долбоє...м, якщо він не гей. І в любому випадку, ви тут показуєте один лише стиль. Де стиль роботяг які з будівництва йдуть?
Відповісти
Треба взяти було парубкові ременем підперезатись, бо дивись, ті штани можуть злетіти.
Відповісти
Норм. пацик...
Відповісти
В АРМІЮ, ЙОГО на 2 роки, там розуму навчать
Відповісти
Мене завжди цікавить, шо ота молодь в рюбзаках тих носить?
Відповісти
Я коли був молодий, ходив з рюкзаком по гриби.
Відповісти
Знання, плеєр, рукавички, ліхтарик, ніж..
Відповісти
то є хлоп до армії готується ВЕЩМІШОК соває.))))Привикає))))
Відповісти
Ти що хочеш його до себе у дивізію забрати?
Відповісти
От завжди мене дивували люди з жовчем у мізках.... ну тунелі ну татуювання і що? клеймо ставити? мені мої татуювання і стиль життя ніколи не заважав нормально вчитись, отримати дві освіти і працювати викладачем..... Про що ви говорите? Свег стайл чи бодай якийсь хіпстер має свої погляди на свою шафу. Хлопчина гарно одягнений в нормальній формі, все гармонічно як на мене... принаймні на світлині точно!!!
Відповісти
По-перше, жовч не в мізках, а у жовчному міхурові. По-друге, певно якби ви показували свої тату студентам, ви би певно не працювали би.
Відповісти
в мене пробитий язик, я філолог і ніяких питань щодо язика чи якогось іншого особливого ставлення не було! Жовч було написано в іншому значенні, якщо вам це невідомо... то вчиться доценте!
Відповісти
Пане, це ваша справа, де у вас пірсинг і чи будете ви сережку кудись ще чіпляти. Власне, а нам нащо ви це усе розповідаєте?
Відповісти
Філолог, що ти можеш навчити якщо пишеш з помилками?
Відповісти
жовч в печінці,валянок
Відповісти
Утворюється у печінці, а збирається у жовчному міхурові. Біологію треба було вчити
Відповісти
Філолог, а пише як неграмотний 7-ми класник
Відповісти
Де я зробила помилки? в пунктуації? от доводжу до Вашого відома! I have degree in english philology! Есть вопросы? вот именно нет вопросов. мы здесь по сути говорим, тоесть о моде и стиле.... если есть вопросы ко мне шлите на почту....! Ок да?
Відповісти
I have a degree in English Philology - правильний запис
Відповісти
Дякую!
Відповісти
Звертайтесь, коли-що.
Відповісти
цей нескажу з манєвицького району приїхав і вообража- Луцьк йому вже як село,гопніку
Відповісти
ніколи там не був.
Відповісти
Це певно твоя таємна шанувальниця. От не знає дівчина як виказати симпатію і думає тебе у Маневицький район запросити, напевно, з якого сама родом. Усяке буває, гумор тобі, авторе, у допомогу.
Відповісти
Очередной обычный подросток. Раз уже рубрика называется "стильный Луцк" так хотелось бы видеть на фотографиях действительно стильных людей, а не людей в тех вещах, в которых половина Луцка ходит. Я не говорю что люди на фотках выглядят некрасиво или плохо, но собственного стиля, как такового у них нет, и ни на кого из них я бы не обратил внимания, увидя на улице. Это мое личное мнение, так что можно начинать кидать в меня какашками :))
Відповісти
І знову непрофесійність автора - вже зауважували щодо використання назв відомих брендів!!!
Відповісти
цілком нормально розповідати про те, який одяг людина носить. і бренд це пряме посилання. як адреса проживання. обгрунтуйте нащо цього уникати.
Відповісти
я інша "лучанка", не та, що запрошує Нескажу в Маневичі. Але рубрика і справді стає однотипною - молоді люди одного віку і соціального статусу, а хотілося б бачити - різного віку: хіба у нас мало жінок, чоловіків старшого віку, які і справді одягаються СТИЛЬНО? а мами, які маленьких діток одягають стильно з дитинства? а чому б не придумати підрубрику "Хто у нашому колективі самий стильний?" - питати співробітників в магазинах, салонах, організаціях - теж цікаво. І саме - не МОДНЬО, а СТИЛЬНО, бо це абсолютно різні речі. Можна наперти на себе купу дольчегабани-гуччі-валентино, але воно і пасувати одне до одного не буде, і смішно виглядатиме, і тобі не личитиме. Можна в модних речах бути клоуном, посміховиськом, а можна шити самому, або з бабусиної скрині одягатися так, що всі звертают увагу і заздрять твоєму відчуттю стилю! авторам - бажаю нових задумок і знахідок!
Відповісти
куриш конопельку?
Відповісти
Хлопець гарний то :)
Відповісти