Ранок 2 жовтня: в Україні – знову коронавірусний антирекорд

Ранок 2 жовтня: в Україні – знову коронавірусний антирекорд
За останню добу в Україні виявили 4 633 випадки коронавірусу. Це найбільша добова кількість за увесь час пандемії. Загальна кількість інфікованих станом на 2 жовтня сягнула 217 661.

Про це повідомляють на спеціальному ресурсі РНБО.

Найбільше нових випадків недуги виявили у Харківській області (460) та Києві (447).

Одужали за минулу добу 2 148 людей, за весь час пандемії - 96 591.

За добу від ускладнень коронавірусу в Україні померло 68 інфікованих. А загалом від початку епідемії летальних випадків становить 4 261.

На Волині за увесь час захворіло 8 194 людини, з них за останню добу - 131. Загалом в області від ускладнень хвороби померла 171 людина, одна - за останню добу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забули як ви в ЗМІ три-п'ять місяців тому раділи і принижувати РФ, та писали дурні статті про те, що найбільше в світі хворих це в Росії (хоча це була брехня), що там кожну добу реєструють по 6-10 тисяч випадків інфікованих на коронавірус, що там в Росії у цьому напрямку ніхто нічого не робить (знову брехня). А ось зараз за цю вашу брехню, відбувається повернення боргів, все встає на свої місця в нашій Україні, і я нічого дурного не скажу, якщо через місяць другий за добу будуть у нас реєструвати по 6-7-8 тисяч інфікованих хворих на коронавірус. Тільки треба не забувати, що в РФ проживає 146 748 590 чоловік, а у нас в Україні всього 37 289 000 осіб. У себе під носом не хочеться бачити свій український срач.
Відповісти
Гепни себе ложкою по лобі - так задзвенить, що на 103 почують. Приїдуть санітари і заберуть в "інфекційне" відділення в Ліпіни...
Відповісти
Останні новини
Ранок 2 жовтня: в Україні – знову коронавірусний антирекорд
02 жовтень, 2020, 09:09