У навчальних закладах Володимира-Волинського встановлюють індивідуальні теплові пункти

У навчальних закладах Володимира-Волинського встановлюють індивідуальні теплові пункти
В освітніх закладах Володимира-Волинського в рамках підготовки до опалювального сезону встановлюють сучасні теплові пункти, які економлять теплову енергію на 30%. Ініціював залучення інвестицій для енергоефективності голова бюджетної комісії Володимир-Волинської міської ради Сергій Коба.

Про це повідомили в управлінні освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, пише Княжий Град.

Індивідуальні теплові пункти (ІТП) обладнають в Центрі позашкільної освіти, дитячому навчальному закладі №2 «Казка» та закладі дошкільної освіти №7 «Волиняночка».

Зі слів начальника управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Вячеслава Петрука, встановлення теплових пунктів допоможе рівномірно розподілити тепло в будівлях з врахуванням витрат на його споживання. Сучасні теплові пункти допоможуть раціонально використовувати кошти на оплату комунальних послуг.

«Продовжуємо цілеспрямовану роботу в напрямку енергозбереження. ІТП дозволять економно витрачати енергоресурси, регулюючи відпуск теплової енергії. Завдяки проведеним роботам діти та працівники почуватимуться комфортно у приміщеннях. Ми, в свою чергу, зможемо забезпечити комфортну температуру для дітей та працівників навчальних закладів протягом опалювального сезону, економлячи при цьому на тепловій енергії», – зазначив Вячеслав Петрук.

За позитивного результату механізму енергосервісу у Володимир-Волинській міській раді розглянуть можливість впровадження такої економії і в інших закладах міста.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У навчальних закладах Володимира-Волинського встановлюють індивідуальні теплові пункти
02 жовтень, 2020, 23:21